Feestmateriaal ontlenen/huren bij de uitleendienst

Wil je (feest)materiaal lenen of huren van de stad? Hou dan rekening met deze “vuistregels”:

  • De stadsdiensten monteren het uitgeleende materiaal niet. Dat doe je zelf. 
  • Potje breken = potje betalen
  • Breng het materiaal de eerstvolgende werkdag terug. Ben je te laat, dan rekenen we een bijkomende kost van 5 euro aan.
  • Haal de elektronische materialen op bij de dienst Feestelijkheden. Bij afhalen vragen we een waarborg van 50 euro. Die krijg je terug als je het toestel onbeschadigd terugbrengt.
  • Zorg ervoor dat het geleverde materiaal steeds beschut staat (= minimaal onder een dak) en dat je de plaats goed kan afsluiten. 
  • Gebruik het materiaal waarvoor het dient. Sla geen spijkers in schragen, enz. 
  • Berg het uitgeleende materiaal na gebruik op zoals je het van ons ontvangen hebt. Doe je dat niet, dan doen wij dat.  Maar dat kost je 25 euro per uur en per man.

 OPGELET: Materiaal aanvragen doe je steeds minimum 2 weken voor de dag dat je het geleverd wil krijgen!

Raadpleeg de materialengids en de huurprijzen (pdf)

Start hier je aanvraag

 TIP: In het aanvraagformulier zijn de mobiele podia opgedeeld in pakketten. Combineer pakketten tot je de gewenste grootte van podium hebt.

 TIP: Het huren van feestmateriaal gebeurt via de webshop van Stad Wervik. We raden aan om voor jouw vereniging een account op naam van de vereniging te gebruiken voor het aanvragen van materiaal. Als je al eerder huurde, dan heb je wellicht al een account op naam van jouw vereniging. Neem contact op met onze diensten als je twijfelt over het bestaan van een account.

 TIP: Speciale wensen? Of vind je niet wat je nodig hebt? Bel dan even onze medewerkers op. Misschien kunnen we op een andere manier helpen.

 TIP:  Erkende jeugd- en volwassenenorganisaties, scholen en openbare instellingen in West-Vlaanderen kunnen ook tercht bij de Provinciale Uitleendienst voor Audio Visueel materiaal. Daar kan je videomateriaal (bv. een LCD-videoprojectieset of een camera), geluidsapparatuur (bv. Bose-installatie, draadloze micro met klankzuil), belichtingsmateriaal, projectiemateriaal en telecommunicatie (bv. walkietalkies) lenen en huren. Bij de Provinciale Uitleendienst kan je ook terecht voor tentoonstellingsmateriaal en kunstkoffers. Dit kan gaan van tentoonstellingspanelen, over tentoonstellingskasten- en tafels tot kunstkoffers. 

Naar de provinciale uitleendienst