Zorgt jouw club of vereniging mee voor summer vibes in onze stad ?

We lonken met zijn allen naar een 'vrijere’ zomer. Ook in onze stad is het verlangen naar vrijheid en ontspanning groot! Daarom wil stad Wervik de verenigingen graag helpen en richt het een Zomerplein in. Op dit plein heb je als vereniging de mogelijkheid om een activiteit coronaproof te organiseren, met de nodige middelen (zoals tent, podium, bar, stoelen, tafels, …). Het aantal toegelaten personen aan de activiteit hangt uiteraard af van de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Waar?
Het Zomerplein wordt ingericht op stadsdomein Oosthove, Speiestraat 32 te Wervik, op het grasterrein naast zwembad ‘Ter Leie’.

Wat kan er ?
Heel veel! De activiteit mag groots, intiem, kleinschalig, feestelijk, … zijn: comedyavond, yogasessie, zangavond, dansnamiddag, ruilbeurs, hypnoseshow, filmavond, turnsessie, muziekavond, eetfestijn, theatervoorstelling, TD, proeverij, kindershow, petanquetornooi, … Het doel van de activiteit kan heel divers zijn: de clubkas spijzen, je vereniging promoten, ... of gewoon om eens opnieuw samen te zijn. Je kan natuurlijk ook samenwerken met een andere vereniging of met een horeca- of handelszaak om een initiatief op poten te zetten.

Wat biedt stad Wervik?

  • Gratis gebruik van het plein, de tent en alle aanwezige materialen (podium, bar, stoelen, tafels, …)
  • Als je kiest voor een publiekstrekker kan je tot 50 % van de uitkoopsom terugbetaald krijgen (met een maximum van € 500).
  • De activiteit wordt gratis opgenomen in de nieuwsbrief Zomersnuif die ruim wordt verdeeld in Wervik en wordt vermeld op de Facebookpagina’s van de stad. 

Geïnteresseerd?
Raadpleeg eerst de kalender of de datum nog vrij is. Je doet dit door te surfen naar deze agenda. Daarna vul je het aanvraagformulier hieronder in

 

BEKIJK HIER DE SPELREGELS

INVULFORMULIER

  • 1 Huidige Contactgegevens
  • 2 Voorstel van het project
  • 3 Info
  • 4 Einde