Waarheen

Waarheen is onze maandelijkse stadskrant. Je leest er alle nieuwtjes en in de UiTagenda zie je meteen wat er de komende maand te doen is.

Hier vind je alle verschenen edities jaargang 2018, 2019, 2020 en 2021. Zoek je een ouder exemplaar? Neem contact op met onze dienst communicatie.

2021 januari februari maart april mei juni juli-augustus september oktober november  
2020 januari februari maart april mei juni juli-augustus september oktober november  december
2019 januari februari maart april mei juni juli-augustus september oktober november december
2018 januari februari maart april mei juni juli-augustus september oktober november december
                       

Deadline

Hou telkens rekening met de deadline. Je evenement moet ingevoerd zijn tegen de eerste dag van de maand voorafgaand aan de maand van verschijning. 

► bijvoorbeeld: deadline Waarheen november = 1 oktober, deadline Waarheen december = 1 november 

Ruimte voor verenigingen

Let op: de Waarheen telt 24 pagina's. Een aantal daarvan is voor verenigingsactiviteiten bestemd, die in de agenda worden opgenomen. Let op: geef ze daarvoor in via de UiTdatabank. Bepaalde maanden zijn er niet veel activiteiten, andere maanden zijn dan weer heel druk. Ook in drukke maanden doen we wat redactioneel mogelijk is om alle activiteiten te publiceren. 

Uitzonderlijk nieuws? Da's een artikel waard!

Buitengewone gebeurtenissen, leuke nieuwtjes, ... verdienen wat extra aandacht. Elke maand selecteren we één of meerdere onderwerpen van verenigingen om ze extra in de kijker te zetten. Heb je bijzonder nieuws? Laat het op tijd weten aan de communicatiedienst!