Waarheen

Waarheen is ons maandelijkse stadsinfomagazine. Je leest er alle nieuwtjes en in de UiT-agenda zie je meteen wat er de komende maand te beleven valt in onze stad.

Hier vind je alle nummers die verschenen zijn van 2022 t.e.m. 2024. Zoek je een ouder exemplaar? Neem dan contact op met onze dienst Communicatie.

2024 januari februari maart april mei juni          
2023 januari  februari maart april mei juni juli-augustus september oktober november december
2022 januari februari maart april mei juni juli-augustus september oktober november  december
2021 januari februari maart april mei juni juli-augustus september oktober november december 
2020 januari februari maart april mei juni juli-augustus september oktober november  december

Jaarkatern 2023

Ruimte voor verenigingen

Opgelet: de Waarheen telt gemiddeld 24 pagina's. Een aantal daarvan is voor verenigingsactiviteiten bestemd, die in de agenda worden opgenomen.
Geef ze tijdig in via de UiT-databank. In bepaalde maanden gaan er niet veel activiteiten door, andere maanden zijn dan weer heel druk. Ook in maanden met een druk bezette agenda doen we wat redactioneel mogelijk is om alle activiteiten te publiceren. 

 

Deadline

Hou telkens rekening met de deadline. Je activiteit of evenement moet ingevoerd zijn tegen de eerste dag van de maand voorafgaand aan de maand van verschijning
► Bv.: deadline Waarheen november = 1 oktober, deadline Waarheen december = 1 november 

 

Uitzonderlijk nieuws? Da's een artikel waard!

Buitengewone gebeurtenissen, leuke nieuwtjes, ... verdienen wat extra aandacht. Elke maand selecteren we één of meerdere onderwerpen van verenigingen om ze extra in de kijker te zetten. Heb je bijzonder nieuws? Laat het op tijd weten aan de dienst Communicatie!