Juwelen Eurka

eurka

Kun je ons wat meer vertellen over je kraam? 

“Al vijfendertig jaar lang sta ik met mijn juwelenkraam op verschillende markten in West-Vlaanderen. Mijn kraam is een vertrouwde plek voor velen die op zoek zijn naar mooie en betaalbare accessoires. Mensen kunnen bij mij terecht voor een breed scala aan sieraden, Daarnaast bied ik ook een service aan voor het repareren van horlogebanden en het vervangen van batterijen, zodat je altijd kunt blijven genieten van je favoriete horloge.” 

“Ik draag zelf ook graag armbandjes en andere sieraden, dus het is ontzettend leuk dat ik accessoires van mijn eigen kraam kan dragen. Op die manier maak ik onbewust reclame voor mijn eigen producten en kan ik mijn klanten direct laten zien hoe ze eruitzien en gecombineerd kunnen worden. Het geeft me een gevoel van trots en verbondenheid met mijn kraam en mijn klanten.” 

Wat vind je het leukst aan marktkramer zijn? 

“De markten zijn een speciale plek voor mij. Ik geniet ervan om op de markt te staan omdat je daar een unieke sfeer hebt. Je kunt veel praten met verschillende mensen, bekende gezichten terugzien en nieuwe vrienden maken. Het sociale aspect van de markt maakt het werk extra leuk en waardevol. Bovendien is het heerlijk om in de buitenlucht te zijn en de levendigheid van de markt om je heen te ervaren.” 

Waar sta je allemaal op de markt? 

“Naast Wervik, sta ik ook op de markt van Izegem, Diksmuide, Roeselare, Torhout en Harelbeke. Kom zeker eens langs!”