Bloemen Annemie

bloemen annemie

Kun je ons wat meer vertellen over je kraam?

“Ik ben Annemie, al meer dan dertig jaar een gepassioneerde bloemenverkoopster op diverse markten. De liefde voor bloemen zat er al van kleins af aan in, met mijn vader die een eigen bloemenwinkel had. Na een tijdje in de winkel te hebben geholpen, waagde ik de stap om zelfstandig marktkramer te worden. En kijk waar ik nu sta: nog steeds met veel plezier tussen de bloemenpracht.”

Wat maakt de markt voor jou zo bijzonder?

De afwisseling en het directe contact met de mensen, dat is wat mijn job zo uniek maakt. Elke week sta ik op een andere markt, met een nieuw publiek en nieuwe uitdagingen. De weergoden spelen zeker een rol in mijn verkoop. Bij zonnig weer zijn mensen vrolijker en spontaner, waardoor ze sneller een bloemetje kopen. Vooral mannen verrassen dan graag hun vrouw of partner met een mooi boeket. In de zomer genieten mensen duidelijk van de zon en willen ze hun tuin of balkon opfleuren met kleurrijke bloemen.

Wat vind je het leukst aan marktkramer zijn?

“De blije reacties van de klanten als ze een bloemetje gekocht hebben bij mij.”

Heb je nog een laatste boodschap voor onze lezers?

“Breng wat kleur in je leven met een vers bloempje in je huis. Een klein plantje kan zoveel verschil brengen in je huis!”