Ondernemen in Geluwe: 't Gilwes Fritgenot

Gepubliceerd op Maandag 28 juni 2021
Frietkot: 't Gilwes Fritgenot

't Gilwes Fritgenot - Ieperstraat 6A

Wie zijn jullie?

We zijn Wang Zheng en Yang Yin, samen baten we de frituur uit.

Wanneer hebben jullie de zaak overgenomen?

In augustus 2020 hebben we de fakkel van Maika en Cyntia overgenomen, dus bijna een jaar ondertussen!

Wat deden jullie voorheen?

Zheng was chef-kok in een Japans restaurant en Yin werkte in een schoenenwinkel als verkoopster.

Waarom hebben jullie ’t Gilwes Fritgenot overgenomen?

Vanaf het eerste moment dat we 't Gilwes Fritgenot zagen voelden we onmiddellijk een klik. Het is een propere zaak, een gezellige omgeving met vriendelijke buren.

Hebben jullie ondertussen al veranderingen gedaan?

Zheng heeft een eigen stoofvlees gerecht en stoofvleessaus ontwikkeld. We hebben ook het aanbod aan snacks verbeterd.

Er kan nu ook online besteld worden bij ons, zo worden de wachttijden verkort.

Hoe ervaren jullie het 1ste jaar als zaakvoerders van ’t Gilwes Fritgenot?

We hebben het gevoel dat we de juiste keuze hebben gemaakt om hier een eigen zaak te starten. De klanten zijn heel vriendelijk. In het begin hebben we het hier en daar wat minder goed gedaan omwille van te weinig ervaring, maar onze klanten hadden daar begrip voor en hebben ons dat niet kwalijk genomen. Hiervoor zijn we heel dankbaar!

We zijn enorm tevreden!

Maak kennis met onze andere ondernemers