BBC Wervik

BBC Wervik bestaat volgend jaar 50 jaar!! BBC start het seizoen 2019/2020 met twee seniorenploegen in competitie (3e en 4e provinciale). Daarnaast heeft de club in volgende jeugdreeksen een ploeg in competitie: peanuts (U8), microben (U10), pupillen (U14) en miniemen (U16).

Op zaterdagmorgen wordt ook initiatie gegeven aan kinderen vanaf de 3de kleuterklas. Tijdens de week is er ook een moment voorzien waarop “onze veteranen” een balletje kunnen komen werpen. Al meer dan 20 jaar organiseert BBC Wervik tijdens de eerste week van de kerstvakantie een kerststage voor de jeugd.

Ook organiseren wij samen met Basket Vlaanderen jaarlijks een tornooi voor de allerkleinsten die nog niet in competitie spelen (Peanuts tornooi).

Voor het eerst dit jaar werd op 1 mei het “Jeugdtornooi Davy Verhoye” georganiseerd, de tweede editie is voorzien voor 1 mei 2020.

Adres: Sportcentrum De Pionier, Gosserieslaan 6 in Wervik.

Leeftijd: Vanaf 3de kleuter.

Trainingen op maandag, woensdag en vrijdag. Wedstrijden op

zaterdag.

Meer info op www.bbcwervik.be!

Inschrijven: kan in principe het hele jaar, bij voorkeur evenwel tussen mei en einde juli. Lidgeld: is afhankelijk van de leeftijd.

Contact

Meer info bbc.wervik@hotmail.com

Dirk Depuydt (secretaris) - bbcwervik@hotmail.com of Benny Swaenepoel (contactpersoon jeugd) benny.swaenepoel@gmail.com - www.bbcwervik.be

Gratis proefmoment

Op zaterdag 7, 14, 28 september van 9 - 10.30 uur voor kinderen vanaf het 3e kleuter tot en met het 2e leerjaar. Andere leeftijden kunnen vanaf 2 augustus aansluiten bij de ploeg van hun leeftijd.

Vooraf inschrijven ? Neen

Wat meebrengen ? Losse sportieve kledij en degelijke binnensportshoes