Dienst mobiliteit

Sint-Maartensplein 16
8940 Wervik
België

Dienst mobiliteit

Dienst mobiliteit

Bekijk op Google Maps

Naar aanleiding van de zeer hoge covidcijfers in Wervik en het verstrengde toezicht op het verplichte telewerk, heeft het stadsbestuur beslist om de openingsuren van het stadhuis (Sint-Maartensplein 16) en de sociale dienst (Molenstraat 19) aan te passen, dit met ingang van maandag 29 maart 2021 en zeker al tot en met vrijdag 23 april 2021.

De openingsuren van het stadhuis worden de volgende :

  • Onthaal en snelbalie (zonder afspraak) : van maandag tot met vrijdag van 8.30 uur tot 12 uur
  • Andere loketten, zoals burgerzaken en leefomgeving (enkel op afspraak) : van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 12 uur

Al het administratief personeel werkt in de namiddag thuis, zodat er geen enkele dienst (met inbegrip van onthaal en snelbalie) nog open zal zijn in de namiddag.   Ook de dinsdagavondopening en de zaterdagvoormiddagopening (eerste zaterdag van de maand) worden geschrapt.

Afspraken kunt u digitaal aanvragen (via het webloket). U kunt ook een mail versturen naar info@wervik.be, waar men dan zal zorgen dat uw vraag bij de correcte dienst terechtkomt.  In de voormiddag blijven de loketten telefonisch bereikbaar (nummer centraal onthaal is 056 95 20 00).

Ook de sociale dienst (Molenstraat 19) zal enkel nog in de voormiddag open zijn. U kunt een afspraak aanvragen via de website of telefoneren naar het nummer 056 95 26 00.

Wij danken u voor uw begrip.