groepsbrochure Grensleie

Groepsbezoeken in Wervik

Wervik is een grensgeval in iedere betekenis van het woord. Pal op de grens met Noord-Frankrijk gelegen, op de wip tussen de Leiestreek en de Westhoek, en tegen de provincie Henegouwen aan, is Wervik een verrassende bestemming voor een geslaagde uitstap met je familie, vrienden, collega's of vereniging.

Hier ervaar je het typische grensgevoel dat onze regio kleurt. Flaneer over de vernieuwde Leieboorden of kom tot rust op het recreatie-eiland De Balokken. Ontdek de rijke geschiedenis van één van de oudste steden van Vlaanderen met een muzikale, culinaire wandeling. Verken de oorlogstragedie die onze stad en regio een eeuw geleden trof. Breng een smakelijk bezoek aan één van de streekproducenten in de buurt. Of snuif je liever de eeuwenoude tabakstraditie op in het Nationaal Tabaksmuseum?

Bovendien kan je één van onze groepsmenu's of een express lunch proeven in de plaatselijke horecazaken.

Grasduin via onderstaande rubrieken in ons inspirerende en gevarieerde aanbod dagtrips en korte trips, en kom mateloos genieten van de charme van ons grensstadje en de omliggende, groene regio. Of doorblader de online brochure die we samen met de collega's van Toerisme Grensleie (Ledegem, Dadizele-Moorslede, Menen en Wevelgem) hebben samengesteld.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze medewerkers helpen je graag bij de uitwerking van een programma op jouw maat.

Tot binnenkort?

Download onze groepsbrochure