Oproep kandidates Tabaksfeeverkiezing 2021

Gepubliceerd op maandag 31 mei 2021
Tabaksfeeverkiezing 2019

Tamica Labarque, Rhune Schuermans en Emmy Nolf mochten door omstandigheden uitzonderlijk 2 jaar lang het lintje van stadsambassadrice dragen. Als de coronamaatregelen het toelaten, dan kiezen we op zondag 5 september de nieuwe Tabaksfee 2021-2022.

Ben je een dynamische jongedame en ‘preus’ op jouw stad? Wil je meedingen naar het felbegeerde kroontje en een jaar lang als ambassadrice onze stad vertegenwoordigen en promoten? Schrijf je dan meteen in! Of ken je iemand die geknipt is om deze uitdaging op te nemen? Laat het ons zeker weten en draag je vriendin, zus, nicht, kennis, … als kandidate voor!

Kandidates hoeven zeker geen podiumvrees te hebben: het is in geen klassieke missverkiezing (geen showgedeelte!). Je moet ook niet langer lid zijn van een Wervikse vereniging. Jongedames tussen 17 (zijn of worden) en 23 jaar + woonachtig in Wervik, Geluwe of Kruiseke kunnen zich online inschrijven of zich laten nomineren via onderstaand formulier.

Niet twijfelen is de boodschap want een reuze boeiend jaar boordevol nieuwe contacten en een aantrekkelijke prijzenpot staan jou te wachten…

Meer info: Dominiek Druart (vtbKultuur) - T 0478 22 02 91 - dominiekdruart@gmail.com

Schrijf je in of nomineer iemand!

  • 1 Huidige Inschrijvingsformulier
  • 2 Contactgegevens kandidate
  • 3 Einde
Keuze