Oproep kandidates Tabaksfeeverkiezing 2022-2023

Gepubliceerd op Woensdag 01 juni 2022
Tabaksfeeverkiezing 2021

Na een intermezzo van 2 jaar omwille van de coronapandemie werd Fauve Van der Beke vorig jaar tot onze nieuwe stadsambassadrice gekroond, samen met haar 2 eredames Lotte Eggermont en Hayley Goemaere. Op zondag 4 september kiezen we de nieuwe Tabaksfee 2022-2023. 

Ben je een dynamische jongedame en ‘preus’ op jouw stad? Wil je meedingen naar het felbegeerde kroontje en een jaar lang als ambassadrice onze stad vertegenwoordigen en promoten? Schrijf je dan meteen in! Of ken je iemand die geknipt is om deze uitdaging op te nemen? Laat het ons zeker weten en draag je vriendin, zus, nicht, kennis, … als kandidate voor!

Kandidates hoeven zeker geen podiumvrees te hebben: het is in geen klassieke missverkiezing (geen showgedeelte!). Je moet ook niet langer lid zijn van een Wervikse vereniging. Jongedames tussen 17 (zijn of worden) en 23 jaar + woonachtig in Wervik, Geluwe of Kruiseke kunnen zich online inschrijven of zich laten nomineren via onderstaand formulier.

Niet twijfelen is de boodschap want een reuze boeiend jaar boordevol nieuwe contacten en een aantrekkelijke prijzenpot staan jou te wachten…

Meer info: Dominiek Druart (Cultuursmakers) - T 0478 22 02 91 - dominiekdruart@gmail.com

Reglement

Schrijf je in of nomineer iemand!

  • Huidige Inschrijvingsformulier
  • Contactgegevens kandidate
  • Einde
Keuze