Korte Keten Fietszoektocht (20.05 > 30.09.24)

20 mei 202430 september 2024
Cover wedstrijdformulier Korte Keten Fietszoektocht 2024

Heerlijke genieten van de Grensleie regio!

Met onze fietsfotozoektocht 'Boer in beeld' verken je de groene grensregio en ontdek je niet enkel het gevarieerde en kakelverse korte keten-aanbod maar ook heel wat mooie plekjes onderweg. Je leert ook de gezichten van de verschillende korte keten-producenten kennen. Gegarandeerd een leuke daguitstap!

Je kan kiezen uit 2 lussen: noord (47 km) en zuid (56 km). Is de afstand van deze laatste wat te lang, dan kan je ze makkelijk opknippen in 2 kortere deellussen (zuidwest en zuidoost). Starten kan eender op beide trajecten.

Slaag je erin alle vragen correct te beantwoorden over de foto's die onderweg je pad kruisen, dan win jij misschien wel één van de 10 restobonnen! Leg je beide lussen met succes af, dan maak je 2x kans om in de prijzen te vallen.

Download het deelnameformulier of haal een papieren exemplaar af in ons toeristisch infokantoor. Deelname is gratis.

Beschik je over een outdoor-GPS? Download dan het GPX-bestand van de 2 lussen via onderstaande knoppen, laadt het op jouw toestel op en fiets zo in alle comfort.

 

'Korte keten' is een duurzame manier om landbouwproducten lokaal aan de man te brengen: rechtstreeks (en persoonlijk) van producent tot consument, tegen een eerlijke prijs en met een kleine ecologische voetafdruk. Door 'kort' te kopen steun je bovendien de lokale economie.

 

Download het deelnameformulier

Download het GPX-bestand van de noordelijke lus 

Download het GPX-bestand van de zuidelijke lus

Geef hier je antwoorden door