Hoe sorteer ik correct? Gratis affiches.

Gepubliceerd op Maandag 27 juni 2022

Met het project “Grensland is Circulair” wil onze bedrijventerreinvereniging de bedrijven op Grensland helpen om te voldoen aan de wettelijke sorteerverplichtingen. Als bedrijf heb je ook direct economisch voordeel bij een correcte afvalsortering gezien de kost voor verwerking van het afval sterk daalt. Een goede afvalsortering start op de werkvloer met gemotiveerde en goed geïnformeerde werknemers. Tijdens  de circulaire week (19 tot 23 september), het afsluitend event van ons project willen we daarom de werknemers extra stimuleren om correct afval te sorteren. Valipac ontwierp  per afvalfractie mooie affiches met wat wel en niet terecht kan in de diverse afvalrecipiëntten. Dankzij onze samenwerking met Valipac kunnen we  éénmalig alle affiches op een eenvoudige manier gratis en mooi geplastificeerd aanbieden. Zowel in het Nl als het Frans. Een unieke mogelijkheid om op al je afvaleilanden, bij elke container de juiste info te voorzien van wat wel en niet mag in deze containers verwijderd worden… Maak hier optimaal en maximaal gratis gebruik van. Via het bijgevoegde bestelformulier kun je aangeven welke affiches, hoeveel en in welke taal je graag wilt ontvangen om werknemers op kantoor, op de werkvloer en in de kantine te informeren over een correcte afvalsortering. Bekijk hier de affiches op ware grootte.

Mogen we je vragen om het bestelformulier voor 15 juli ingevuld terug te zenden naar  de projectcoördinator (Philippe Tavernier). Alvast bedankt.

Graag vermelden we hierbij dat tijdens de circulaire week ook nog een wedstrijd zal georganiseerd worden voor het beste sorteertraject. Deze affiches kunnen hierbij zeker van hulp zijn. We informeren jullie later nog over deze wedstrijd en de deelnamevoorwaarden, evenals over het volledige programma van de circulaire week. Reserveer deze week alvast in je agenda : 19 tot 23 september 2022.