Every ride counts!

Gepubliceerd op Dinsdag 04 januari 2022

Op zoek naar een flexibele groene mobiliteitsoplossing voor uw medewerkers

Het info-moment over het mobiliteitsplan Menen moest omwille van corona-maatregelen naar een later moment verschoven worden. Op dit info-moment was er tijd voorzien om een platform van deelfietsen voor te stellen: Donkey Republic. Deze fietsen zijn al in ons straatbeeld verschenen en we willen jullie de voordelen voor werkgevers en medewerkers  die dit bedrijf aanbiedt zeker niet onthouden. Het Platform faciliteert immers elke vorm van duurzaamheid en circulariteit. Vandaar dit voorstel.

Met het Donkey-bedrijfslidmaatschap heb je altijd fietsen beschikbaar voor uw medewerkers. Zij bieden een probleemloze service, waarbij geen sleutels of facilitering nodig is. Met het abonnement houdt u uw medewerkers actief en biedt u een extra bedrijfsvoordeel voor uw medewerker. De fietsen zijn altijd beschikbaar in de buurt, en zij bieden  de mogelijkheid om een hub te creëren bij uw kantoor. Abonnementen zijn geldig in al onze steden, dus naast de omgeving Leiedal ook bijvoorbeeld in Gent, Rotterdam en in de toekomst ook Antwerpen (start zomer 2022)! 

 

Met het lidmaatschap draagt u bij aan de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling (SDG’s) . 

Donkey Republic biedt dit  aanbod voor bedrijven aan:

 ● Onbeperkt aantal lidmaatschappen - geen noodzaak om vooraf af te spreken welke medewerker de fietsen wel of niet zal gebruiken

 ● Vaste prijs - geen verrassingen tijdens de duur van het contract 

● ondersteunig met de interne communicatie 

● Vragen van uw medewerkers, problemen of foutief gebruik van de fietsen worden rechtstreeks met uw medewerkers afgehandeld. 

● u krijgt  evaluatierapporten om u inzicht te geven in het gebruik van de fietsen door uw medewerkers.   

Prijzen vanaf €3500,- (ex. btw) per jaar, voor een bedrijf van maximaal 100 medewerkers.

Dat betekent slechts €3 per medewerker per maand i.p.v. €18.

Indien je interesse hebt om samen met andere bedrijven op het Bedrijventerrein een formule van een groepshub te overwegen geef dan een seintje aan de parkmanager.

Bij vragen contacteer:

Download hier de volledige presentatie.