Beter selectief afval sorteren op kantoor met de Recybox Groepsaankoop via “Grensland is Circulair” .

Gepubliceerd op Dinsdag 04 januari 2022

De Recybox stimuleert een beter afvalsorteergedrag !

Tijdens  de infodag over Vlarema 8 op 8 november 2021 stelde Kim Delvoye van Vanheede Environment Group de Recybox voor. Deze praktische omverpakking stimuleert en ondersteunt de werknemer tot het correct  sorteren van PMD, Papier/karton en restafval in de kantooromgeving, in de kantine en in vergaderzalen. Deze Recybox integreert op een praktische manier drie afvalbakken in één visueel aantrekkelijk geheel.

De Recybox is een “afvaleiland” op zich. De werknemer of bezoeker moet nu niet langer op zoek waar elke aparte afvalbak staat wat ook bijdraagt tot een correcte verwijdering van het afval. Meer info over de Recybox en de vele voordelen ervan vindt u hierna in bijlage. 

Groepsaankoop Recybox

De interesse voor deze handige Recybox van de deelnemers aan de infodag inspireerde het projectteam van Grensland is Circulair om een groepsaankoop voor de Recybox te organiseren in samenwerking met Vanheede Environment Group. Via deze groepsaankoop kunnen we de bedrijven op Grensland en de Wervikse bedrijventerreinen deze Recybox aanbieden aan een sterk gereduceerde prijs. U kunt de Recybox nu aankopen aan 40 € per stuk (exclusief BTW) in plaats van de normale verkoopprijs van 49 €.

De bestelde Recybox(en) wordt op het bedrijf afgeleverd. Deze eerste groepsaankoop wordt afgesloten op 14 januari 2022.

Alle info, prijzen en bestelformulier vind je hier terug.

Het project ‘grensland is Circulair’ als driver voor een circulaire economie op het bedrijventerrein.

Deze Groepsaankoop is een initiatief in het kader van  het project “Grensland is Circulair” dat het Platform Grensland Menen-Wervik  uitvoert in samenwerking met de steden Menen en Wervik, MIROM, 3PT Consult en Take-Off. Dit partnerschap streeft naar een beter afval- en materialenbeheer op het bedrijventerrein via collectieve acties en samenwerking en stimuleert hiermee de evolutie naar een circulaire economie en het circulair ondernemen op de industriezone Grensland Menen – Wervik en de Wervikse bedrijventerreinen.

Met het project “Grensland is Circulair” streven de partners naar een beter afvalmanagement, een correct sorteergedrag en  optimalisatie van het materialenbeheer bij de bedrijven gelegen op de bedrijventerreinen in Menen en Wervik.  

Het project ‘Grensland is Circulair’ krijgt de steun van Vlaanderen Circulair, de provincie West-Vlaanderen en POM West-Vlaanderen en krijgt actieve medewerking van OVAM, ’t Veer, Vanheede Environment Group en meerdere bedrijven op het bedrijventerrein. 

Meer info: www.grenslandcirculair.be