Vormingen

Wil je bijleren, je kennis over bepaalde onderwerpen wat uitdiepen, een leuke workshop volgen of gewoon gezellig luisteren naar wat een expert over een bepaald onderwerp te vertellen heeft? Dan ben je in Wervik en Geluwe op de juiste plaats!

Bij onze vormingen en lezingen komt een waaier van kennis, vaardigheden en inzichten uit verschillende vakgebieden aan bod. De vormingen worden aangeboden door verschillende organisaties en partners. Zo bieden verschillende stadsdiensten vormingen aan (vb. de diensten cultuur, erfgoed, bibliotheek), maar ook de lokale dienstencentra hebben een boeiend aanbod. Bovendien kun je bij heel wat Wervikse, Geluwse en Kruiseikse verenigingen terecht voor workshops, cursussen en hobby-activiteiten.

Voor meer info over de onderstaande vormingen en nog een pak andere vormingsactiviteiten en lezingen kun je terecht bij de UiTdatabank. Je kunt natuurlijk ook steeds terecht bij de organiserende diensten/verenigingen en in het Vrijetijdspunt. De meeste vormingsactiviteiten en lezingen vind je tenslotte ook in de kalender van stadskrant Waarheen.

Wil je zelf jouw vorming, cursus, lezing, workshop,... toevoegen aan onderstaand overzicht? Dat kan, via de UiTdatabank!

  • Registreer jouw activiteit in de UiTdatabank (via www.uitdatabank.be)
  • Voorzie jouw activiteit van alle gevraagde informatie en een aantrekkelijke en passende foto of afbeelding
  • Geef na het aanmaken van jouw vormingsactiviteit, cursus, lezing, workshop,… het label 8940vorming aan jouw activiteit
  • Enkele ogenblikken later staat jouw activiteit in het overzicht!

Academies

In Wervik, Geluwe en Kruiseke heb je vestigingsplaatsen van de Academie Menen.

Alle info over het uitgebreide aanbod van zowel de Academie voor Muziek en Woord als de Academie voor Beeld vind je via hun website:

Website van de Academie

Vormingen, lezingen, cursussen en workshops in Wervik en Geluwe

Vorming