Zalige zonden

20 november 2021
Campagnebeeld 'Zalige Zonden'

Een theatervoorstelling met gastronomische boetedoeningen

Een schuimende Pater van West-Vleteren of een heerlijk ambachtelijk ijsje, een smeuïg stukje kaas uit de polders of een authentieke Picon, genietend als God naast Frankrijk! Hoe vaak worden we in de Westhoek niet verleid tot een kleine zonde, een 'zalige' zonde die de rest van het bezoek nazindert en ons goesting doet krijgen naar meer? Op weg door de uitgestrekte regio val je van de ene verbazing in de andere. Niet alleen staat genieten overal centraal, maar je vindt er tal van leuke musea en attracties. Die vertellen je met veel plezier van waar al die zalige zonden komen. Hop in Poperinge, taartjes in het Bakkerijmuseum in Veurne, tabak in Wervik, ... Al die musea en attracties sloegen de handen in elkaar en laten een muziektheaterproject doorheen de Westhoek reizen.

Auteur-theatermaker Yves Bondue, geboren en getogen in de Westhoek, schreef een zinderend scenario dat door een kwartet ervaren acteurs in een tiental Westhoek-musea zal worden gebracht. Maar er is meer... We laten je tijdens de voorstelling uiteraard proeven van al dat lekkers! Een heerlijke reeks per locatie aangepaste Westhoekhapjes en -dranken veroveren vlot al je smaakpapillen... en of dat zondigen zalig is! 😊

Praktisch

  • Zaterdag 20 november - start om 19.30 uur stipt in het Nationaal Tabaksmuseum
  • Prijs: € 49 p.p. incl. catering
  • Vooraf inschrijven is verplicht. Tickets zijn te koop aan onze balie of via de webshop (klik op onderstaande knop).

Koop tickets online 

Toneeltekst en muziek: Yves Bondue
Spel: Silke Thorrez, Evelien Lucy Verhegge, Jeroen Defauw & Yves Bondue
Spelcoach: Lize Pede
Productie en coördinatie: vzw Radio Sanseveria.

Productie in opdracht van de streekmusea uit de Westhoek en met steun van Leader, Vlaanderen,  CO7 en Toerisme Westhoek.

Partnerlogo's Zalige Zonden