Korte Keten Fietszoektocht

15 mei 202131 augustus 2021
logo: Korte Keten Fietszoektocht 2021

In het kader van de Week van de Korte Keten (15-23 mei) lanceert Toerisme Wervik opnieuw een fietszoektocht, ditmaal in samenwerking met de collega’s van de clusterwerking Grensleie

  • Met 3 lusjes (31, 32 of 42 km) ontdek je niet enkel het gevarieerde en kakelverse korte ketenaanbod maar ook heel wat mooie plekjes in de grensregio.
  • Onderweg ga je op zoek naar een reeks landbouwspreuken of -wijsheden waaruit telkens een woord is weggegomd. Met de ontbrekende woorden vorm je per lus een nieuw woord.
  • Hoe meer lusjes (en zoekopdrachten) je succesvol aflegt, hoe meer je kans maakt op een smakelijke prijs! In de prijzenpot zitten 2 restobonnen voor een etentje bij Lekkere Westen-chefs uit de grensregio + 3 manden met streekgebonden lekkers. 
  • Je kan ook verschillende lusjes combineren en er een leuke daguitstap van maken.

Haal het gratis deelnemingsformulier met routebeschrijving vanaf 15 mei af in ons infokantoor of download het via onderstaande knop. 

Beschik je over een outdoor-GPS? Laad dan het GPX-bestand van de lus(sen) op op jouw toestel en fiets in alle comfort (klik hiervoor op onderstaande knop(pen)).

Deelnemen kan t.e.m. 31 augustus 2021.

Geef na je fietstocht(en) jouw antwoorden door via het online wedstrijdformulier. Alleen inzendingen langs die weg zijn geldig.

 

Downloads:

Deelnemingsformulier

GPX-bestand fietslus 1

GPX-bestand fietslus 2

GPX-bestand fietslus 3