Seizoensvoorstelling cultuurprogramma '24-'25

19 juni 2024

Op woensdag 19 juni nodigen we u uit voor de seizoensvoorstelling van ons cultuurprogramma '24-'25 in de Foyer van GC Gilwe. De avond begint om 19u30 en de toegang is gratis, maar vergeet niet te reserveren via onze webshop.

We hebben voor volgend seizoen opnieuw een boeiend programma samengesteld met avondvoorstellingen, Leiesessies, Apero Classico, Ciné Forum en Humor op Maandag. Er is voor elk wat wils!

🎸 Als kers op de taart zal The Heartclub Band, een uitstekende lokale tribute band van The Beatles, een optreden verzorgen. Dit wil je niet missen!

Maar er is meer! We bieden tijdens de seizoensvoorstelling ook rondleidingen aan achter de schermen in het nieuwe GC Gilwe. Dit is jouw kans om een kijkje te nemen achter de coulissen en te zien waar de magie gebeurt. Het podium, de backstage, de loges: je ontdekt het allemaal.

En als je nu nog een reden nodig had om te komen, bieden we extra korting op de aankoop van tickets en abonnementen. Mis deze kans niet om te besparen op een seizoen vol geweldige culturele ervaringen.

We kijken ernaar uit jou te ontmoeten op deze bijzondere avond. Reserveer nu jouw (gratis) plaatsje! 🎟️

RESERVEREN

DE SEIZOENSVOORSTELLING IS METEEN OOK DE START VAN ONZE TICKETVERKOOP VOOR DE VOORSTELLINGEN VAN VOLGEND SEIZOEN. VANAF 20 JUNI 2024 VIND JE HET PROGRAMMA EN DE LINK NAAR DE TICKETSERVICE (WEBSHOP) TERUG VIA ONDERSTAANDE LINKS!

The Heartclub Band
The Heartclub Band zorgt voor de muzikale omkadering op onze seizoensvoorstelling