Nieuws - meest recent

Onze sportdienst gaat dit jaar in zee met BeStrong voor de organisatie van de sportkampen voor 3 tot 14-jarigen tijdens de krokus- en paasvakantie.

Je vindt de folder en het inschrijvingsformulier hieronder

Vanaf nu kan je op dinsdagmiddag en donderdagmiddag tussen 12.00 en 13.30 uur  komen zwemmen in het zwembad Ter Leie in Wervik. Let op: Over de middag is de kassa niet open. Zorg dus op voorhand dat je in het bezit bent van een beurtkaart of een abonnement. Je beurtkaart laat je aftekenen door de redder ter hoogte van de vestiairekastjes.

Finse piste tijdelijk deels onderbroken.

In februari starten de werken voor de bouw van een fitnessruimte op de sportsite Virovios. Om deze werken te kunnen realiseren zal er een deel van de Finse piste onderbroken worden en dus tijdelijk niet kunnen gebruikt worden.

Eind maart zal de Finse piste wel weer volledig kunnen gebruikt worden.

Zwembad iets langer dicht.

Omwille van enkele extra werken zal het zwembad Ter Leie tot 31 januari 2019 gesloten zijn in plaats van tot 28 januari. Op 31 januari gaat het zwembad opnieuw open om 17.00 u.

 

In 2018 daagde Sport Vlaanderen alle Vlaamse gemeenten en steden uit om deel te nemen aan de #Sportersbelevenmeer-award. Gemeenten die erin slaagden om vijf van de zeven door Sport Vlaanderen opgelegde criteria tot een goed einde te brengen, mogen zich een jaar lang #Sportersbelevenmeer-gemeente of stad noemen. Criteria waren onder andere het promoten van de #Sportersbelevenmeer-campagne, en de “maand van de sportclub”. 

Meer bewegen staat jaarlijks steevast in de top 3 van goede voornemens. Voor 2019 is dat niet anders. Maar wat ook vaststaat is dat slechts 12% die goede voornemens ook volhoudt. Om die reden engageert Sport Vlaanderen zich om mensen te helpen hun sportieve voornemens vol te houden met een team van experts. Geen campagne, maar een duurzaam project om mensen definitief aan het sporten te houden. De ambitie: de 12% serieus de hoogte in te sturen.

Tijdens de Paasvakantie worden er heel wat activiteiten georganiseerd in het zwembad Ter Leie.

jan
25

Ben jij iemand die graag van alles wat doet? Dan is SNS vast jouw ding!

Kom zwemmen over de middag op donderdag van 12.00 tot 13.30 uur  ( = Nieuwe uurregeling vanaf 5 maart 2015)

De ideale manier om van de middagpauze te genieten.  Een onderzoek uit Engeland wees uit dat mensen die sporten beter presteren op het werk en zich beter voelen.  Daarom biedt het zwembad "Ter Leie" een alternatieve middagpauze aan: zwemmen over de middag op donderdag van 12.00 uur tot 13.30 uur

Kom zwemmen en ga met opgeladen batterijen terug werken!

(geen middagzwemmen tijdens de schoolvakanties)