Nieuws - meest recent

Tussen maandag 11 juni en vrijdag 15 juni 2018 organiseert POM West-Vlaanderen een nieuwe ophaalronde voor het Klein Gevaarlijk Afval (KGA) van West-Vlaamse bedrijven.

Brandweer Westhoek noteerde vorig jaar zo'n 1288 tussenkomsten voor het verdelgen van wespennesten.

Hierbij een update over de werken in de omgeving van de Sint-Medarduskerk.

mei
21

Maatschappelijk Werker B1-B3 halftijds contractueel (vervangingscontract)

 

Functieomschrijving

Je maakt deel uit van het loket wonen en zorg dat instaat voor het aanbieden van huisvesting en thuiszorgdiensten. Je krijgt een gevarieerd takenpakket voorgeschoteld. Je staat in voor het groepswonen en het verhuren van aangepaste woningen. Daarnaast volg je ook de noodoproepsystemen van nabij op. Bij afwezigheid van de collega’s sta je de zorgvrager te woord.

 

Kennis en profiel

Echte ambachtsman of -vrouw ? Vraag gratis uw erkenning aan.

Op zaterdag 9 juni 2018 wordt de 44ste autorally van Wervik verreden.

mei
22

Functieomschrijving

Je staat in voor het onderhoud van de gebouwen van het Woon- en Zorgbedrijf Wervik. Naast de publieke ruimtes reinig je ook de kamers en het sanitair van de residenten binnen onze woonzorgcentra. Weekendwerk en werken op een feestdag schrikken jou niet af.

 

Kennis

Kennis van professionele schoonmaaktechnieken is een pluspunt. Daarnaast ben je gemotiveerd en kan je zelfstandig en systematisch werken. Je bent discreet en hanteert een cliëntgerichte houding

 

mei
22

Functieomschrijving

Je staat in voor de correcte uitwerking van deeltaken opgedragen door de chef-kok/kok bij de bereiding van maaltijden. Je zorgt voor een mooie presentatie van de maaltijden. Je helpt mee bij het poetsen en hygiëne van de keuken. Een belangrijke hoofdtaak blijft de afwas. Je staat ook in voor een correcte verwijdering van afvalproducten.

 

Kennis

De politiezone Arro Ieper gaat over tot de aanwerving (m/v) van een assistent personeelsbeheer en lokaal commissariaat Ieper (niveau C) - contract van bepaalde duur.