Nieuws - meest recent

Ben je op zoek naar goedkoop leesvoer, oudere dvd's of cd's aan spotprijzen? Dan ben je bij de bib aan het goede adres! Wij laden onze tafel vol met afgevoerde jeugdboeken, prentenboeken, romans, informatieve boeken, tijdschriften, naslagwerken, cd's en dvd's. Sla je slag!

Waar: lege winkelruimte naast de bib - Sint-Pol 2

Wanneer: zondag 20 en maandag 21 augustus, telkens van 10 tot 17 uur. 

 

De zomerkermis te Wervik, dat is een week lang gratis kermisplezier voor jong en oud met tal van activiteiten : Rock op het Plein, Oldtimermeeting, Koopzondag, Tuning car meeting, Zotte maandag, de Omloop van de Grensstreek en nog zoveel meer.  Dit vindt allemaal plaats tijdens het weekend van vrijdag 18 augustus tot en met dinsdag 22 augustus 2017 in en rond het centrum van Wervik.

Wervik, oudste stad van West-Vlaanderen, krijgt nu een nieuw gezicht door de Leiewerken. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar (m/v) : Technisch deskundige gebouwen (B1-B3).

EEN CONTRACTUEEL BEGELEID(ST)ER KINDEROPVANG niveau C1-2 halftijds

 investors in people

Functieomschrijving

In Wervik valt er deze zomer opnieuw heel wat te beleven. Vakantiepret dichtbij! Wil je enkele leuke suggesties voor een verrassend en deugddoend uitje in eigen stad? In de Zomersnuif vind je alvast heel wat activiteiten en uitstapjes. Wil je meer inspiratie opdoen? Breng dan een bezoekje aan ons toeristisch infokantoor en ontdek onze mooie regio.

Vragen rond de schoolfactuur, vrijetijdsbesteding, gezondheid, huisvesting, financiën, opvoeding, etc. ?

Brugfiguur Steffi

Sinds 2 mei werkt Steffi als brugfiguur in Wervik. Ze begeleidt en ondersteunt ouders van schoolgaande kinderen in Wervik, Geluwe en Kruiseke. Ze zoekt samen met jou naar de juiste oplossing.  

Afspraak of zitdag in de scholen 

Wil je eens samenzitten met Steffi? 

De eerstvolgende vergadering van de gemeenteraad vindt plaats op dinsdag 27 juni 2017 om 19.30 uur in de gemeenteraadzaal in het stadhuis te Wervik.