Nieuws - meest recent

De Waarheen van november staat online. Vanaf maandag 23 oktober valt hij in de brievenbussen.

Download hem hier

Wil je spontaan solliciteren bij de stad Wervik? Dat kan!

De Stad Wervik is op zoek naar twee halftijdse contractuele 'Technisch beambten schoonmaak' (E1-E3). Er wordt ook een aanwervingsreserve aangelegd voor een periode van drie jaar, eventueel verlengbaar met maximaal twee jaar.

Het college van burgemeester en schepenen maakt de bevolking bekend dat de gemeenteraad op 3 oktober 2017 het ontwerp Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan Leiekant voorlopig heeft vastgesteld.

Inzage

Over dit ontwerp GRUP wordt een openbaar onderzoek gehouden van 23 oktober tot en met 22 december 2017. Je kan het komen inkijken bij de dienst Leefomgeving.

Vragen rond de schoolfactuur, vrijetijdsbesteding, gezondheid, huisvesting, financiën, opvoeding, etc. ?

Brugfiguur Steffi

Sinds 2 mei werkt Steffi als brugfiguur in Wervik. Ze begeleidt en ondersteunt ouders van schoolgaande kinderen in Wervik, Geluwe en Kruiseke. Ze zoekt samen met jou naar de juiste oplossing.  

Afspraak of zitdag in de scholen 

Wil je eens samenzitten met Steffi? 

De eerstvolgende vergadering van de gemeenteraad vindt plaats op dinsdag 27 juni 2017 om 19.30 uur in de gemeenteraadzaal in het stadhuis te Wervik.

aug
25

Op vrijdag 25 augustus organiseert Ciné Forum i.s.m. de Provincie West-Vlaanderen, MOOOV,  de openbare bibliotheek en het Tabaksmuseum een gratis openluchtfilm op de gezellige binnenplaats van de museumretroherberg” In Den Groote Moriaen”, in de schaduw van de Briekenmolen.

Tijdens deze filmavond wordt  ook het programma bekendgemaakt voor het nieuwe filmseizoen van Ciné Forum met enkele leuke nieuwigheden. Als voorsmaakje op het nieuwe filmseizoen is iedereen welkom op een gratis vertoning van de Vlaamse misdaadprent 'D'Ardennen'