Kies een nieuwe naam voor ons vrouwencentrum

De originele doelstelling ‘vangnet voor kwetsbare vrouwen ‘is op vandaag een stuk voorbijgestreefd, en liggen onze accenten anders. De tweedehandswinkel staat centraler in het hele gebeuren. We zijn nu een ‘vangnet’ voor een kwetsbaar publiek ongeacht afkomst of geslacht. Het is een project geworden waar sociale tewerkstelling centraal staat.

Om stigmatisering tegen te gaan zetten we de deuren van de winkel én de ontmoetingsruimte open voor iedereen. De activiteiten daarentegen worden wel nog steeds voor de vrouwen alleen georganiseerd, maar het doelpubliek is niet enkel kwetsbare vrouwen. Een gezonde mix maakt de sfeer ook anders.

Gezien de metamorfose die we doormaakten, vinden we de naam Vrouwencentrum niet meer op zijn plaats. We grijpen deze feestelijke gebeurtenis dan ook graag aan om hier verandering in te brengen! De vlag dekt niet langer de lading en geeft onvoldoende weer waarvoor we staan.

Om de juiste naam te vinden rekenen we op inbreng van onze klanten of toekomstige klanten: u, de Wervikse burger.

  • Voorstellen kunnen ingediend worden bij dienst communicatie: communicatie@wervik.be  of ter plaatse in de winkel. Je kan je voorstellen ook indienen via onderstaand formulier?
  • Uit alle voorstellen wordt de ultieme top 5 gekozen. Ook daarvoor rekenen we op jouw stem!Hou de komende waarheens hiervoor in de gaten.
  • Als laatste stap zal het team zelf de officiële nieuwe naam kiezen uit de 5 meest gekozen voorstellen.  Heeft jouw voorstel de top behaald, dan wordt je hiervoor zeker beloond!

De officiële bekendmaking zal plaats vinden op maandag 16 augustus – beter bekend als zotte maandag of dag van de braderie. De winnende inzender zal persoonlijk uitgenodigd worden om deze feestelijke gebeurtenis mee te vieren.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van stadsnieuws via de nieuwsbrief.

Jouw privacy = onze zorg

De stad Wervik vindt transparantie inzake verwerking van persoonsgegevens uiterst belangrijk. Meer info over onze privacyvoorwaarden – conform de geldende GDPR-wetgeving – vind je in onze privacyverklaring

Met deze inschrijving verklaar je kennis te hebben genomen van onze privacyvoorwaarden en geef je toestemming om jouw gegevens te verwerken, bewaren en gebruiken om je te informeren rond nieuws van de stad.

 

Heb je vragen of wil je graag de persoonsgegevens die we met jouw goedkeuring bewaren inkijken, laten aanpassen of verwijderen, neem dan contact op met:

Stad Wervik, Sint-Maartensplein 16, 8940 Wervik - 056 95 20 00 – privacy@wervik.be.