Zomerkermis - zondag 19 augustus

Een ganse dag vol leuke activiteiten en een gezellige sfeer, met onze Koopzondag, de Oldimermeeting, een rommelmarkt, optredens, ...  Een toeristisch treintje pendelt van 10 tot 18 uur tussen de verschillende plaatsen waar activiteiten doorgaan.

Vanaf 8 uur : Oldtimermeeting


(stadsdomein Oosthove en omgeving)

Het grootste oldtimertreffen van België en Noord-Frankrijk, met bijna duizend antieke voertuigen en met honderden stands met wisselstukken en oldtimer-curiosa.  Gratis inkom, deelname en standplaatsen.

Meer info : www.oldtimermeeting.be

Vanaf 10 uur : Koopzondag

(centrumstraten)

De Wervikse handelaars zetten hun deuren wagenwijd open en laten je nu al proeven van wat Zotte Maandag te bieden zal hebben, de uitgelezen kans om hun uitgebreide acties te ontdekken. Daarnaast kun je ook genieten, wandelen en kuieren tussen talrijke kraampjes met West-Vlaamse streekproducten.

Vanaf 10.30 uur : Bierfestival 

(Sint-Janskapel)

Na het succes van de vorige jaren nodigen we je graag uit op het vierde Brouwerskot Bierfestival.  We blijven hierbij trouw aan ons concept dat exclusieve en verrassende bieren garandeert.  Net als vorig jaar zijn er acht standhouders, enkele kleine beginnende brouwerijen en lokale bierfirma's.

Er wordt gewerkt met degustatieglazen van 15 cl.  Zo kan je verschillende biertjes proeven.  Jetons kosten 2 euro, voor 10 euro krijg je zes jetons (+ 2 euro waarborg voor het degustatieglas).

Vanaf 15.00 uur : Opening kermiskramen 

(Steenakker)

CONCERTEN EN OPTREDENS

(Sint-Maartensplein)

11.15 uur : APERITIEFCONCERT DOOR HOT STUFF

15.15 uur : UMLAUT

17 uur : CONCERT DOOR KONINKLIJKE HARMONIE ONDER ONS, WERVIK

18 uur : CONCERT DOOR KONINKLIJKE HARMONIE SINT-CECILIA, GELUWE

19.30 uur : laDieSCOver

Drie zangeressen brengen een mix van Bee Gees, Pointer Sisters, Diana Ross, Gloria Gaynor, ... die niemand onberoerd laat.

21.00 uur : BART KAELL

30 jaar op de planken staan en hits scoren alsof je op het hoogtepunt van je carrière staat.  Dat is de loopbaan van Bart in het kort. 'La mamadora', 'De Marie-Louise', 'Zeil je voor het eerst', stuk voor stuk bommetjes die het Sint-Maartensplein in lichterlaaie zullen zetten.

 

 

 

Aangemaakt op: 09/07/2018