Verbouwingswerken onthaal stadhuis

Op 4 september gaan de verbouwingswerken aan het onthaal van het stadhuis van start. Er komt meer plaats voor de burger. Je zal ook vaker in het stadhuis terecht kunnen.

Tijdelijke ingang via Sint-Maartensplein

Tijdens de werken kan je niet meer binnen langs de Ooievaarsstraat, wel via de grote dubbele deuren aan het Sint-Maartensplein. Wie binnengaat, vindt meteen rechts het onthaal (groot venster). Alle andere diensten blijven op hun oorspronkelijke plaats en zijn bereikbaar tijdens de werken.

Meer ruimte voor de burger

WACHTRUIMTE | De ingang aan de Ooievaarsstraat krijgt een kleine uitbreiding in glas. Door die gang kom je in het nieuwe onthaal: een grote open ruimte met twee balies. Er is ook genoeg plaats om even te gaan zitten als je moet wachten.

SPREEKRUIMTE | Op de plaats waar het onthaal zich nu bevindt komt een spreekruimte waar je in alle privacy je dossier kan toelichten aan een medewerker van de stad. Je kan er ook terecht voor een gesprek met de burgemeester of één van de schepenen. Ook wie dossiers komt raadplegen kan die hier rustig komen inkijken.  De ruimte is makkelijk te bereiken voor minder mobiele personen. 

Timing

  • start werken: maandag 4 september
  • einde werken: voorzien eind december - begin januari 

  

Sint Maartensplein 16
8940
Wervik
056 300 101
nu gesloten
09:00 - 12:00
Alles weergeven
Aangemaakt op: 24/08/2017