Vacature technisch deskundige gebouwen (B1-B3)

Wervik, oudste stad van West-Vlaanderen, krijgt nu een nieuw gezicht door de Leiewerken.  Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar (m/v) : Technisch deskundige gebouwen (B1-B3).

Functie

Technisch, administratief en financieel voorbereiden, coördineren, opvolgen en afwerken van onderhouds-, herstellings- of renovatiewerken aan of in het patrimonium van de stad Wervik.

Aanwervingsvoorwaarden

In het bezit zijn van ofwel een bachelordiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs.

Slagen in de selectieproeven.

Profiel

Beschikt over een uitgebreide technische kennis en kan zelfstandig werken.

Aanbod

De stad biedt je een voltijdse contractuele functie met verloning op B1-B3 niveau, talrijke extralegale voordelen (maaltijdcheques aan 6 euro - hospitalisatieverzekering - fietsvergoeding aan 0,23 euro per km - aansluiting tweede pensioenpijler - 90 % terugbetaling abonnement openbaar vervoer) en een aantrekkelijke verlofregeling (32 verlofdagen per jaar).

Interesse ?

Meer informatie vind je in deze informatiebrochure.

selectie_technisch_deskundige_gebouwen

Hoe solliciteren ?

Solliciteren kan via aangetekend schrijven of via afgifte tegen ontvangstbewijs bij de personeelsdienst. Dit moet uiterlijk op donderdag 7 september 2017 in het bezit zijn van het stadsbestuur.  De poststempel van 7 september 2017 wordt nog aanvaard.

 

Sint-Maartensplein 16
8940
Wervik
056 95 21 45
nu gesloten
09:00 - 12:00
Alles weergeven
Aangemaakt op: 08/08/2017