Stoppen met roken ? Gratis infosessies in Wervik en Geluwe

Steeds meer rokers willen stoppen met roken.  Velen betreuren dat ze ooit begonnen zijn.  Ze zien hun kinderen liever niet beginnen met 'paffen'.  Nochtans is 'zien roken' voor kinderen de belangrijkse drijfveer om er zelf ook een op te steken.

Als dat geen reden is om ermee te kappen ...  Maar stoppen met roken is niet gemakkelijk.  Er zijn verschillende manieren om dat te doen, maar sommige methodes zijn wetenschappelijk onderbouwd en dus beter dan andere.

Stad Wervik, OCMW en Woon- en Zorgbedrijf Wervik organiseren twee gratis infosessies over stoppen met roken.  Daarin legt een tabacaloog uit wat de voordelen zijn van stoppen met roken en wat de meest effectieve manieren zijn om dat te doen.  Op het einde kan je inschrijven voor een begeleide groepscursus 'Stoppen met roken' (acht sessies) in november.

Wil je meer info ? Kan je neit naar een van de infomomenten komen, maar ben je geïnteresseerd in de groepscursus ?  Neem dan contact op met Rien.

Wanneer en waar : donderdag 18 oktober om 19 uur, LDC De Spie (Beselarestraat 3) en dinsdag 23 oktober om 19 uur, Buurthuis De Kier (Gosserieslaan 4)

Info : Rien Maertens (rien.maertens@wzbwervik.be, 056 95 29 50)

Inschrijven : niet verplicht (056 30 01 01) (onthaal stadhuis), 056 30 02 00 (callcenter) 

Aangemaakt op: 30/09/2018