Sportfeest in Wevelgem op vrijdag 29 oktober 2021

Gepubliceerd op Woensdag 06 oktober 2021
29 oktober 2021

Beleef een aangename sportnamiddag met tal van activiteiten.

Het sportfeest biedt diverse sportactiviteiten aan, onder begeleiding van gediplomeerde lesgevers.

Wanneer : vrijdag 29 oktober van 14.00 tot 17.00uur

Wie: alle personen met een lichte of matige mentale beperking. Zowel jongeren als volwassenen uit de gemeente Ledegem, Lendelede, Menen, Wervik of Wevelgem (of omliggende gemeenten).

Prijs: € 2,00 per persoon, ter plaatse te betalen

Waar: sportcentrum De Schelp  – Menenstraat 122 in Wevelgem

Kledij: sportkledij en propere indoorsportschoenen neem je mee, om ter plaatse aan te trekken

INSCHRIJVEN: op voorhand inschrijven is noodzakelijk via sport@wervik.be. De inschrijvingen worden afgesloten op maandag 25 oktober.

Welke sporten:

CURVE BOWLS: wordt op een lange mat gespeeld. Een kleine bal wordt aan de overkant van de mat geplaatst. Het is de bedoeling om zo de grote bollen (bowls) zo dicht mogelijk bij het kleine balletje te rollen.

KARATE is een sport voor iedereen, ook voor mensen met een beperking. De karate oefeningen worden speciaal opgesteld voor jullie en er wordt rekening gehouden met ieders mogelijkheden.

KINBAL is een teamsport dat door 3 verschillende teams wordt gespeeld met een grote bal (omnikin). Het ene team slaat op en het andere team probeert de bal op te vangen voor de bal de grond raakt. Door de grootte en het licht gewicht van de bal kan iedereen hieraan deelnemen.

VOLKSSPELEN: zijn oude spelen die door jong en oud gespeeld kunnen worden. Al eeuwen zorgen deze spelen voor uren vermaak en plezier.

DANS we sluiten het sportfeest allemaal samen af met een gezamenlijke dans. Heerlijk om je helemaal uit te leven. Alle dansers zijn gelijk en iedereen kan volgens zijn eigen mogelijkheden de dansjes uitvoeren.