Nieuws - meest recent

  • Sportkampen Be Strong, in samenwerking met de stad Wervik
  • Voor wie? Voor jongens en meisjes van 3 tot 14 jaar. De groepjes delen we in volgens het geboortejaar. Maximum 150 deelnemers.
  • Wat? Op een leuke en speelse manier leren de kinderen basistechnieken van allerlei sporten en maken ze kennis met verschillende spelvormen.

Aanbod sportkampen

 @Luc Vanthuyne

 

Christophe

 @Luc Vanthuyne

Filiep en Filip

@Luc Vanthuyne

Brigitte en Marie Roos

De atletiekpiste, gelegen op de Virovios sport site, krijgt een grondige onderhoudsbeurt.

De diepte reiniging van de piste wordt door de firma Lesuco uit Huldenberg uitgevoerd van dinsdag 2 april tot en met donderdag 4 april. Tijdens deze periode kan de piste niet gebruikt worden.

Daarna worden alle lijnen herschilderd. Het tijdstip waarop alle lijnen worden geschilderd, volgens de reglementering van de VAL, is nog niet gekend. Het herschilderen van de lijnen is afhankelijk van de weersomstandigheden. Ook dan zal de piste eventjes niet kunnen gebruikt worden.

De sportieve avondwandelingen zijn terug. Net als vorig jaar starten we telkens om 19 uur en wandelen ongeveer anderhalf uur. In groep leggen we zo’n zeven kilometer af. Het tempo is haalbaar voor iedereen, de wandelingen zijn toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. Zeven kilometer wandelen staat gelijk aan ongeveer 10.000 stappen.

Tijdens de paasvakantie kan je in zwembad Ter Leie terecht voor heel wat zwemplezier.

Stoei- en plonszwemmen? Zeemeerminnen- en haaienfeest? Of spelen op onze gloednieuwe haaislide, een stormbaan van 10 meter lang?