Nieuws - meest recent

Niet 100% tevreden over je zwemstijl?

Kom dan naar de lessen zwemstijlverbetering. Je krijgt tips om je techniek te verbeteren. Op die manier ga je soepeler zwemmen en beleef je meer plezier aan je zwembadbezoek. Je kan ook een nieuwe zwemstijl zoals crawl of rugcrawl aanleren.

Deze zwemlessen starten op donderdag 12 september tot en met 5 december 2019, telkens op donderdag van 16.10 tot 16.55uur. (geen les op 3/10 –28/11)

Prijs voor de 10 lessen bedraagt € 60,00 voor inwoners en € 80,00 voor niet-inwoners.

Kan jij ook wel eens genieten van een dagje wandelen in het bos, spelen in de tuin of picknicken in het park? Let  dan goed op, want er liggen ongetwijfeld teken op de loer. Deze kleine spinachtige beestjes bevinden zich in hoog gras of in de struiken wanneer ze op zoek zijn naar bloed. De meeste teken zijn actief tussen maart en oktober. Eenmaal ze op je lichaam gekropen zijn, zoeken ze warme plekjes op zoals knieholtes, liezen of oksels. Teken bijten zich vast en maken je ziek. Vergeet dus zeker niet om je te (laten) controleren

  • Sportkampen Be Strong, in samenwerking met de stad Wervik
  • Voor wie? Voor jongens en meisjes van 3 tot 14 jaar. De groepjes delen we in volgens het geboortejaar. Maximum 150 deelnemers.
  • Wat? Op een leuke en speelse manier leren de kinderen basistechnieken van allerlei sporten en maken ze kennis met verschillende spelvormen.

Aanbod sportkampen

 @Luc Vanthuyne

 

Christophe

 @Luc Vanthuyne

Filiep en Filip

@Luc Vanthuyne

Brigitte en Marie Roos

De atletiekpiste, gelegen op de Virovios sport site, krijgt een grondige onderhoudsbeurt.

De diepte reiniging van de piste wordt door de firma Lesuco uit Huldenberg uitgevoerd van dinsdag 2 april tot en met donderdag 4 april. Tijdens deze periode kan de piste niet gebruikt worden.

Daarna worden alle lijnen herschilderd. Het tijdstip waarop alle lijnen worden geschilderd, volgens de reglementering van de VAL, is nog niet gekend. Het herschilderen van de lijnen is afhankelijk van de weersomstandigheden. Ook dan zal de piste eventjes niet kunnen gebruikt worden.