Rock op het Plein - vrijdag 17 augustus

De 36ste editie van Rock op het Plein is nog steeds gezellig en gratis.  Rep je naar het Sint-Maartensplein !

ROBERT (winnaar Wervikse Rock Rally)

De opener van ROHP 2018 omschrijft zichzelf als 'de zatte nonkel op het familiefeest'.  Eind 2016 ontstond in een repetitielokaal in Knokke-Heist een nieuwe band.  Inspiratie en invloeden werden gehaald bij o.a. QOTSA, jonge Arctic Monkeys en Royal Blood.  Dansbare riff rock van an de zji !

SONS

Winnaars van De Nieuwe Lichting 2018.  Vier jongens uit Melsele zetten elk podium in de fik. Sons staat voor driftige, nerveuze garagerock met het humeur van pretpunk en een arsenaal aan wervelende gitaarsolo's die uit de jaren tachtig lijken te zijn geplukt.

CHACKIE JAM

Collectief met ex-studenten van Hogeschool PXL in Hasselt.  Ook winnaars van De Nieuwe Lichting 2018 met het catchy synthpopnummer 'Hachi'.  Denk Daft Punk, gemixt met wat Chromeo en een snuifje Todd Terje.  Beetje cheesy maar ook aanstekelijk as hell.

RAYMOND VAN HET GROENEWOUD

Raymond is naast zanger, gitarist en pianist ook tekstdichter, filosoof en clown.  Zijn teksten zijn soms opgewekt, dan weer droevig of filosofisch, maar we kennen ze allemaal.  'Twee meisjes', 'Vlaanderen boven', 'Je veux de l'amour' en nog veel meer.  Wervik, brul ze allemaal mee tijdens Rock op het Plein !

THE VAN JETS

Sympathieke West-Vlamingen uit Oostende, die in 2004 Humo's prestigieuze Rock Rally wonnen.  Ze nemen je mee op een trip vol doldraaiende decadentie en groovy glamrock.  Ooit speelden ze het voorprogramma van Muse, maar deze zomer staan ze op het Sint-Maartensplein.  Let's rock and roll !!

DJ SHIZZLE LE SAUVAGE

Allround entertainer die houdt van vinyl, dansende ladies en een goeie grap. Een van Studio Brussels resident deejays en te horen op Polé Polé en Rock Werchter.  Zijn stijl ?  Funky as f*ck !

Meer info : www.rockophetplein.be 

 

Aangemaakt op: 09/07/2018