Nieuws - meest recent

Om organisaties en verenigingen te ondersteunen bij het opzetten van laagdrempelige activiteiten inzake ontmoeting, preventieve gezondheidszorg en opvoedingsondersteuning, stelt Huis van het Kind Wervik een budget van 3500 euro, met een maximum van 500 euro per project ter beschikking.

De administratieve diensten van de sociale dienst, lokettenstraat en callcenter zijn op volgende dagen:

  • donderdag 1 november 2018
  • vrijdag 2 november 2018
  • donderdag 15 november 2018
  • zondag 11 november is het callcenter niet bereikbaar
  • vrijdag 16 november 2018 (alleen de sociale dienst, de diensten van het Woon- en Zorgbedrijf zijn open)

 

In de winter loopt het energieverbruik in onze woningen hoog op. Verwarmt u uw woning met aardgas en betaalt u uw verbruik vooraf met een aardgasbudgetmeter, dan zal u erg regelmatig deze budgetmeter moeten opladen. Het is dan ook mogelijk dat u zonder aardgas valt eens het verbruikskrediet volledig op is en u geen geld meer hebt voor een volgende oplaadbeurt.

In 2014 verleende de OCMW-raad zijn goedkeuring aan het traject ‘Working with Investors in People’. Doel van dit project? Via continue verbeterprocessen de resultaten van de organisatie steeds verder optimaliseren en het is hierbij van het allergrootste belang dat dit ‘door en samen met de personeelsleden’ van OCMW Wervik gebeurt. 

Het OCMWvan Wervik heeft een uitgetekende missie. In deze video tonen onze medewerkers hoe zij er toe bijdragen dat het ocmw haar missie behaalt.

Deze video kwam tot stand in het kader van het behalen van het label Investors In People. Veel kijkplezier

 

mrt
10

Op 6 maart 2015 kwamen een groep mensen (jong en oud) samen op de atletiekpiste van Wervik om hun fitheid te testen.