Nieuwsflash 14 januari 2022

Gepubliceerd op vrijdag 07 januari 2022

Werken Steenakker binnenkort van start

In februari 2022 wordt de nieuwe parking op de Gassite geopend. Op deze parking zijn een 70-tal plaatsen voor langparkeren voorzien. Daarna kunnen de werken aan de Steenakker van start gaan.  De werken starten met het archeologisch onderzoek. In 2020 was er al een archeologisch vooronderzoek. Dit krijgt nu een vervolg in het archeologisch onderzoek.

Tegelijkertijd met het archeologisch onderzoek starten de nutswerken.  De stad organiseert op donderdag 20 januari om 19.30 uur een online infosessie.

Het definitieve plan van de Steenakker wordt voorgesteld, de (voorlopige!) timing geschetst en de verschillende fases van de werken worden toegelicht.  Ook worden de geplande verkeersomleidingen voorgesteld. Er zullen vragen kunnen gesteld worden.

KLIK HIER OM DE ONLINE INFOSESSIE LIVE MEE TE VOLGEN

Winnaars eindejaarsactie gekend

De hoofdprijzen worden op dinsdagavond 11 januari 2022 getrokken.

  • 2 bonnen van € 1000
  • 2 bonnen van € 500
  • 4 bonnen van € 200
  • 4 bonnen van € 150
  • 10 bonnen van € 100

Er wordt dan ook een lot getrokken waarvan de 3 eindcijfers bepalen wie de winnaar is bij elke deelnemende handelaar. Deze bon heeft een waarde van 50 euro (dus nogmaals 100 winnaars die 50 euro winnen).

Ben jij één van de gelukkigen?

KLIK VLUG VERDER EN ONTDEK OF JE EEN PRIJS HEBT GEWONNEN

sneeuwtelefoon

Start sneeuw- en strooidienst

Onze dienst Openbaar Domein is weer in wintermodus en houdt constant de weersomstandigheden in de gaten. Stellen we gevaarlijke situaties vast? Dan grijpen we in! De medewerkers zorgen ervoor dat je niet uitglijdt op de voetpaden voor de openbare gebouwen en ruimen er sneeuw. Voor het trottoir voor jouw deur ben je zelf verantwoordelijk. Haal dus je bezem en strooizout boven.
65-plussers en minder mobiele inwoners kunnen een beroep doen op de sneeuwtelefoon: medewerkers van Buurthuis De Kier maken de toegang tot je voordeur vrij en zorgen voor een doorgangsweg over jouw stoep.
> Sneeuwtelefoon: 056 95 20 00

Vragen? Dan kan je steeds een whatsappje terugsturen. 
Onze whatsappdienst is elke werkdag bereikbaar tussen 9 en 17 uur.