Junior Techniekacademie

Gepubliceerd op Donderdag 01 augustus 2019

Zit je in het 3de of 4de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan vanaf 14 september (00u00) snel in voor de Junior Techniekacademie. 

In groep maak je onder begeleiding van 2 techniekmentoren 5 technische projecten: een houten kapstok, een super snel wagentje, een molen en race-auto met LEGO, een eigen pennenzak uit vilt en je mag een robot programmeren. 

Inschrijvingen: De inschrijvingen starten op zaterdagochtend 14 september (vanaf 00u)  via www.techniekacademie-wervik.be. Wie zich nu reeds als  geïnteresseerde aanmeldt op deze pagina, krijgt een week vooraf nog een herinnering met de juiste inschrijvingsdatum.  De 4de klassers die vorig jaar (zaten toen dus in het 3de leerjaar) deelnamen, mogen een week voordien voorinschrijven omdat we een tweejarig programma aanbieden en ze dus zeker en vast kunnen deelnemen. Zij krijgen een mail van ons.

 Deelname kost 60 euro (50 euro voor een tweede kind uit eenzelfde gezin). Voor mensen met een laag inkomen is er UiTPAS-korting mogelijk.

De eerste workshop start op woensdag 25 september in de Futuraschool Wervik (Hellestraat 15 – 8940 Wervik). Hier gaan de eerste 5 sessies door. De laatste 5 sessies zullen doorgaan in de Sint-Jorisschool Geluwe (Kloosterstraat 15 – 8940 Geluwe).

Groep 1 loopt (in de meeste gemeenten) van 13u30-15u00, een eventuele tweede groep van 15u30 tot 17u00 (of meer groepen volgens afspraak).

Aan het eind van de reeks workshops wordt een fiscaal attest kinderopvang bezorgd, waarmee tot 45% van het inschrijvingsgeld kan gerecupereerd worden.  Het aantal plaatsen is beperkt tot 20 kinderen per groep.