Jeugd- en sportwerkingen nog twee weken op volle toeren!

De stedelijke jeugdwerking heeft er al een drukke zomervakantie op zitten.  

Ook nu, midden de zomervakantie, garanderen we dagelijks een uitgebreid zomeraanbod: terwijl de speelpleinwerking gans de vakantie open blijft in Wervik,  centraliseren we de kinderopvang Sloeber tijdens die periode in Geluwe. Voor wie ’s middags van Sloeber naar de speelpleinwerking wil, organiseren we vervoer. Verder is er elke weekdag een SWAP activiteit voor tieners.

Nu heel wat kinderen en jongeren stilaan terug zijn van kamp of reis, steken we nog een tandje bij… De twee volgende weken zijn er opnieuw de sportkampen die georganiseerd worden door Be Strong in een samenwerking met de stad Wervik. Vanaf maandag is de speelpleinwerking in Geluwe ook terug open. Voor tieners staan er nog heel wat toffe sport- en spelactiviteiten op stapel, met onder andere een uitstap naar technopolis, een adventure day en nog veel meer!  En ook na 20 (!) jaar blijft Beestig! een leuke jongerenontmoetingsruimte die tijdens de grote vakantie elke maandag-, woensdag- en vrijdagnamiddag open is van 14u tot 17u.

Met al deze activiteiten samen (speelpleinwerkingen, SWAP, Beestig!, sportkampen en Sloeber) bereiken we in onze stad , en zeker in het begin en op het einde van de vakantie, een kleine 500 kinderen en jongeren per dag.  Een heel mooi aantal én een stimulans om enthousiast verder te doen!

Aangemaakt op: 13/08/2019