Nieuws - meest recent

jul
09

Al sinds vele jaren staat Vlaanderen Feest in Wervik garant voor een ganse dag ontspanning voor jong en oud. Op zondag 9 juli organiseren we tal van activiteiten op de Steenakker, in de Vlamingenstraat en op het Sint-Maartensplein.

De eerstvolgende vergadering van de gemeenteraad vindt plaats op dinsdag 2 mei 2017 om 19.30 uur in het voormalige schooltje van Ter Hand (Magerheidstraat te Geluwe).

De eerstvolgende vergadering van de gemeenteraad vindt plaats op dinsdag 28 maart 2017 om 19.30 uur in de gemeenteraadszaal in het stadhuis te Wervik.

Tijdens de Paasvakantie worden er heel wat activiteiten georganiseerd in het zwembad Ter Leie.

Op 30 maart organiseren we een groot speak up event in d'Arke. Er is voor ieder wat wils: je kan er gamen op groot scherm of in levensechte racing simulator. Er is ook een filmmarathon en een karaokeruimte. Voor de dorstigen en hongerigen is er een bar (met lekkere mocktails) en een foodtruck verzorgd door de Wervikse jeugdverenigingen.

Afspraak om 14 uur in d'Arke!

ONLINE formulier is beschikbaar.

Jaarlijks voert de Studiedienst van de Vlaamse Regering een onderzoek uit bij de bevolking in het Vlaamse Gewest en het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest.