Nieuws - meest recent

Volgende week valt de Waarheen van juli-augustus in je brievenbus. Je kan hem nu al online lezen door hem hieronder te downloaden. Je zal zien dat deze Waarheen extra dik is, omdat er een uitneembare Zomersnuif-brochure in zit. Ook die kan je nu al uitpluizen door hem hieronder te downloaden. 

Veel lees- en snuisterplezier! Geniet van de Wervikse zomer!

Je kunt voortaan je nieuwe identiteitskaart afhalen zonder afspraak.

Wil je spontaan solliciteren bij Stad Wervik ? Dat kan!

Sinds 1 april is de sterilisatieplicht voor katten uitgebreid.

Word jij op zondag 2 september de nieuwe Tabaksfee? Ben je een dynamische jongedame en preus op onze stad? Misschien wil je dan wel meedingen naar het kroontje en een jaar lang Wervik vertegenwoordigen als ambassadrice. Je moet geen podiumvrees hebben, want dit is geen klassieke missverkiezing: er is geen showgedeelte.

Ben je dit jaar tussen de 17 en de 25? En woon je in Wervik, Geluwe of Kruiseke? Stel je dan snel kandidaat. Er wachten je een fijne ervaring en een mooie prijzenpot.  

okt
07

Enige jaren geleden organiseerde de jonge trombonist Bram Fournier in het kader van zijn eindexamen aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen een kamerconcert ‘Belgische Meesters’. Hij liet zich daarbij begeleiden door een pianist en speelde er ook in trombonekwartetformatie. Voor dit concert giet hij het concept ‘Belgische Meesters’ in het gouden klankbad van het trombonekwintet, dé koning van de koperensembles. Mondstukken, bekers, ventielen, schuif en dempers zullen schitterende muziek laten weerklinken. De