Nieuws - meest recent

De eerstvolgende vergadering van de gemeenteraad vindt plaats op dinsdag 28 maart 2017 om 19.30 uur in de gemeenteraadszaal in het stadhuis te Wervik.

Tijdens de Paasvakantie worden er heel wat activiteiten georganiseerd in het zwembad Ter Leie.

De stad Wervik is op zoek naar vier seizoensarbeiders (contractueel E1-E3) voor de stedelijke groendienst, dit voor de periode van 2 mei tot en met 31 oktober 2017.

Op 30 maart organiseren we een groot speak up event in d'Arke. Er is voor ieder wat wils: je kan er gamen op groot scherm of in levensechte racing simulator. Er is ook een filmmarathon en een karaokeruimte. Voor de dorstigen en hongerigen is er een bar (met lekkere mocktails) en een foodtruck verzorgd door de Wervikse jeugdverenigingen.

Afspraak om 14 uur in d'Arke!

jan
01

ONLINE formulier is beschikbaar.

De stad Wervik is op zoek naar een voltijds administratief medewerk(st)er (contractueel C1-C3) en legt meteen ook een werfreserve aan voor de aanwerving van diverse medewerk(st)ers.

Provincie verdeelt opnieuw 10.000 pakketjes gratis bloemenzaad.

De provincie en de steden Wervik en Menen willen nog altijd een regionaal bedrijventerrein van ongeveer 70 hectare realiseren op grondgebied Menen/Wervik.  De provincie zette daarbij de voorbije weken en maanden opnieuw stappen vooruit, met onder andere een milieueffectenrapport (MER).  Het MER onderzoekt vijf mogelijke locaties voor het nieuwe bedrijventerrein. Het gaat over: 

Jaarlijks voert de Studiedienst van de Vlaamse Regering een onderzoek uit bij de bevolking in het Vlaamse Gewest en het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest.

 

ANIMATOREN

Onze speelpleinwerkingen in Wervik en Geluwe zijn op zoek naar enthousiaste animatoren die onze kinderen een spetterende grote vakantie willen bezorgen!

Natuurlijk doe je dit niet alleen voor het geld; 200% amusement, een leuke sfeer en een unieke ervaring zijn onbetaalbaar! Je krijgt per namiddag op het speelplein wel een vrijwilligersvergoeding.

Ben je 16 jaar of ouder en heb je interesse? Neem dan zeker contact op met