AFGELAST - Walter Baele: Best of Baele

Gepubliceerd op Maandag 01 juni 2020
30 januari 2021

Omwille van de coronamaatregelen gaat deze voorstelling niet door. Mensen die reeds tickets kochten worden persoonlijk gecontacteerd.

best of baele

 

Rode vod, laatste kilometer!
Na 15 soloshows en 1000-den optredens voert Walter Baele nog één keer zijn bekende typetjes op.

Martin Rigolle, Wito, Jürgen,..., het vaste peloton personages rijdt in Best of Baele een finale ereronde alvorens de diepvries in te duiken. Een collage met de allerleukste sketches van 1986 tot 2019. Neem plaats in de eretribune en breng nog één keer een eresaluut aan deze bonte vogels. Een laatste keer overvliegen en dan... verdwijnen met de noorderzon. Mis dit uniek natuurverschijnsel niet !

Walter Baele is een man van duizend-en-één gezichten. Als acteur gaf hij op televisie gestalte aan een bonte stoet personages: het kranige oudje Rosa, de Backeljau-buurman Marcel De Neudt, de vele imitaties in het populaire programma ‘Tegen de Sterren Op’ waaronder Koning Filip, Willy Naessens of Charles Michel. De kinderen kennen hem vooral als de actieve spring-in-’t veld Van Leemhuyzen. En in zijn shows zijn Martin Rigolle (uit Zwijnaarde) en Wito (de groene jongen) dé grote publiekslievelingen.

Met zijn mimiek en timing creëert ‘de man van 1001 typetjes’ in enkele seconden tijd een nieuwe fantasiewereld.


Tickets: € 15
Datum: zaterdag 30 januari 2021 om 20u
Plaats: GC Forum, Speiestraat 16, 8940 Wervik