AFGELAST - Het Prethuis: Frank wordt Francine

Gepubliceerd op maandag 01 juni 2020
20 maart 2021

Omwille van de coronamaatregelen gaat deze voorstelling niet door. Mensen die reeds tickets kochten worden persoonlijk gecontacteerd.

frank wordt francine

 

Frank Jacobs lijkt gelukkig: een goed huwelijk, toffe baan, een zoon die in zijn voetsporen treedt, wat wil een man nog meer? In Frank zijn geval ‘vrouw zijn’! Een geheim dat hij al jaren met zich meedraagt. Frank besluit niet langer te zwijgen, hij wil ermee naar buiten komen en verder door het leven gaan als ‘Francine’. Maar wie brengt hij als eerste op de hoogte? Al zeker niet de praatzieke opdringerige buurvrouw Cecile, als zij dit te weten komt, gaat het nieuws gegarandeerd als een lopend vuurtje en staat de wijk al snel in lichterlaaie. Hij besluit de hulp in te roepen van Dominiek Van de Voorde, een gerespecteerd psycholoog, althans dat wordt verteld, maar of dat wel zo’n slimme zet is? Vrouwlief is natuurlijk ook een te nemen hindernis, of is zij stiekem al op de hoogte? De zoon in elk geval niet, hoe gaat hij reageren op dit nieuws?

Een heerlijke transformatie-komedie met misverstanden, knotsgekke personages, en onverwachte wendingen, maar met een groot respect voor het thema.

‘Frank wordt Francine’ is van de hand van Jeroen Maes.

De doorwinterde cast bestaande uit: Peter Bulckaen, Leen Dendievel, Danni Heylen, Maksim Stojanac en Jeroen Maes.

Deze voorstelling is een organisatie van Het Prethuis in samenwerking met GC Forum.


Tickets: € 20
Datum: zaterdag 20 maart 2021 om 20u
Plaats: GC Forum, Speiestraat 16, 8940 Wervik