Nieuws - meest recent

 

Ontdek deze lente de tragedie van de Eerste Wereldoorlog in onze regio tijdens twee begeleide thematische bustochten.

Op onze eerste bustocht op maandag 22 mei 2017 trekken we samen met gids Wouter Feys (Battlefield Exploration – Geluwe) langs en achter het front.

 

Programma:

          09.30 uur

Op twee wielen proeven van de troeven van de Leiestreek

De eerstvolgende vergadering van de gemeenteraad vindt plaats op dinsdag 28 maart 2017 om 19.30 uur in de gemeenteraadszaal in het stadhuis te Wervik.

Tijdens de Paasvakantie worden er heel wat activiteiten georganiseerd in het zwembad Ter Leie.

De stad Wervik is op zoek naar vier seizoensarbeiders (contractueel E1-E3) voor de stedelijke groendienst, dit voor de periode van 2 mei tot en met 31 oktober 2017.

Op 30 maart organiseren we een groot speak up event in d'Arke. Er is voor ieder wat wils: je kan er gamen op groot scherm of in levensechte racing simulator. Er is ook een filmmarathon en een karaokeruimte. Voor de dorstigen en hongerigen is er een bar (met lekkere mocktails) en een foodtruck verzorgd door de Wervikse jeugdverenigingen.

Afspraak om 14 uur in d'Arke!

jan
01

ONLINE formulier is beschikbaar.

De stad Wervik is op zoek naar een voltijds administratief medewerk(st)er (contractueel C1-C3) en legt meteen ook een werfreserve aan voor de aanwerving van diverse medewerk(st)ers.

Provincie verdeelt opnieuw 10.000 pakketjes gratis bloemenzaad.

De provincie en de steden Wervik en Menen willen nog altijd een regionaal bedrijventerrein van ongeveer 70 hectare realiseren op grondgebied Menen/Wervik.  De provincie zette daarbij de voorbije weken en maanden opnieuw stappen vooruit, met onder andere een milieueffectenrapport (MER).  Het MER onderzoekt vijf mogelijke locaties voor het nieuwe bedrijventerrein. Het gaat over: