Nieuws - meest recent

Het stadhuis en de bibliotheken zijn gesloten op maandag 24 december, dinsdag 25 december, woensdag 26 december, maandag 31 december, dinsdag 1 januari en woensdag 2 januari.

Interesse om als jobstudent aan de slag te gaan ?

De Kim, De Spie en de pensioendienst nodigen je uit voor een gezellige kerstontmoeting met een lekkere wafelenbak.

In maart 2019 openen de cultuurraad en het stadsbestuur een nieuwe wandelroute.

De eindejaarsfeesten staan voor de deur. Misschien denk je eraan om de overgang van oud naar nieuw te vieren met spetterend vuurwerk.

Voor het bijzonder comité van de sociale dienst van Wervik dienen er acht leden (exclusief de voorzitter) te worden voorgedragen.

De eerstvolgende gemeenteraadszitting vindt plaats op dinsdag 18 december 2018 om 19.30 uur in de gemeenteraadzaal in het stadhuis te Wervik.

Hieronder vind je de agenda en de memorie van toelichting.  Deze werd op 17 december aangevuld met één bijkomend agendapunt.

Op zondag 9 december brengen de Wervikse en Geluwse handelaars je al helemaal in eindejaarsstemming.

Vanaf 1 januari neemt de Vlaamse overheid de uitbetaling van de kinderbijslag voor haar rekening.

Vanaf dinsdag 11 december 2018 begint de stad met het rooien van een aantal bomen in de IJzerwegstraat, nabij het kruispunt met de Kruisekestraat.  

In diezelfde week zal de firma Jacobs in de straat ook een aansluiting van een nutsleiding uitvoeren ter hoogte van huisnummer 38. 

Door beide werken op hetzelfde tijdstip uit te voeren, hopen wij de buurt zoveel als mogelijk te sparen van extra overlast.