Leiesessies

Voor de fijnproever of de ontdekker; intiem, bijna op de schoot van de artiesten zelfs; een feeëriek kader; exclusief (telkens slechts 40 plaatsen beschikbaar); buiten de platgetreden paden. Of in één woord: Leiesessies. GC Forum en Stinstage bundelen opnieuw de krachten en brengen samen vier knusse luisterconcerten.

Apero classico

Fijne concerten, apart ingekaderd en met een glaasje achteraf. Zes keer klassiek, maar zes keer anders. Samen met onze buren uit Menen en Wevelgem en Akoestiek, steken we pit in jouw zondagvoormiddag

Humor op maandag

Humor op maandag is sinds jaar en dag een begrip in Wervik. Beginnend talent en gevestigde waarden, allen passeerden ze er afgelopen jaren de revue. Geen strak georkestreerde voorstellingen, maar comedy pur sang.

Ciné Forum

De Gezinsbond, de bibliotheek en GC Forum slaan de handen in elkaar en brengen vanaf dit seizoen onder de naam Ciné Forum een filmprogrammatie. Zondagmiddag wordt de vaste afspraak voor familiefilms. Op vrijdagavond komen de volwassen films op het grote scherm.

Frontera

Onder de noemer Frontera gingen CC De Steiger (Menen) en GC Forum (Wervik) een intensere samenwerking aan. Op die manier kunnen we een nog breder programma aanbieden. Concreet betekent dit dat in ons abonnement ook een aantal voorstellingen zijn opgenomen die door CC De Steiger worden georganiseerd en daar ook doorgaan en omgekeerd.