Opgelet!

In het kader van het coronavirus (COVID-19) is g.c. Forum tot nader order gesloten tot en met 19 april.

Leiesessies
Voor de fijnproever of de ontdekker; intiem, bijna op de schoot van de artiesten zelfs; een feeëriek kader; exclusief; buiten de platgetreden paden. Of in één woord: Leiesessies. GC Forum en Stinstage bundelen de krachten en brengen samen vier knusse luisterconcerten.
Ciné Forum
Vergeet even het kleine scherm. Cinema is en blijft (ook) samen achteroverleunen, kippenvel krijgen, gegrepen worden door beeld en geluid. In een donkere zaal, iets dat essentieel is aan de zevende kunst. Een kunstvorm die al sinds de jaren 1890 weigert op te geven om mensen te laten dromen, denken en doen.
Apero Classico
Fijne concerten, apart ingekaderd en met een glaasje achteraf. Zeven keer klassiek, maar zeven keer anders. Samen met onze buren uit Menen en Wevelgem en Akoestiek, steken we pit in jouw zondagvoormiddag.
Humor op Maandag
Humor op maandag is sinds jaar en dag een begrip in Wervik. Beginnend talent en gevestigde waarden, allen passeerden ze afgelopen jaren de revue. Ook dit seizoen halen we enkele toppers naar Wervik. Geen ingewikkelde lichtplannen en strak georkestreerde voorstellingen, maar comedy pur sang.