Duurzame burgerinitiatieven

Het bestuur besliste om deze legislatuur volop in te zetten op het aantrekkelijker en meer leefbaar maken van de kernen, dit door een consequent duurzaam beleid te hanteren en bewust te kiezen voor meer groen.

Wij willen inwoners, buurten en verenigingen stimuleren, inspireren en ondersteunen om acties te ondernemen om - samen - de wijk, buurt, straat,… meer leefbaar te maken voor iedereen en dit op een duurzame wijze. Bijzondere aandacht gaat ook naar het versterken van de meest kwetsbare mensen die we , zeker op buurtniveau, meer willen betrekken. 

We brengen mensen samen rond heel concrete ideeën en initiatieven. Het bestuur wil ondersteuning bieden -ook financieel -om die ideeën te kunnen realiseren.

Nu is het aan jou!

Heb jij een fantastisch idee om jouw buurt op een duurzame manier aantrekkelijker, groener, gezelliger,… te maken? Wij zijn ervan overtuigd dat er talrijke mogelijkheden zijn om jouw buurt nóg aangenamer te maken, tot een buurt waar het net dat tikkeltje extra leuk wonen is.

Heb je zin om, samen met je buren, je schouders onder een project te zetten om jullie buurt te verfraaien en versterken?

Aarzel dan niet en vul het registratieformulier hieronder in.
Het betreft een eenvoudig formulier waarbij we vooral polsen naar wie, wat, waar, wanneer en waarom.

Bij vragen of moeilijkheden tijdens het invullen: 056 95 21 96 of duurzaamheid@wervik.be

Wil je eerst je voorstel of idee aftoetsen alvorens in te dienen? Dat kan, maar is zeker niet verplicht! Stuur een korte omschrijving van wat je precies wil realiseren binnen je buurt naar duurzaamheid@wervik.be

Wij staan alvast te popelen om je te begeleiden en ondersteunen bij de realisatie van je idee!

LEES HIER HET PREMIEREGLEMENT

  • 1 Huidige: Gegevens organisatie of vereniging
  • 2 Gegevens van de contactpersoon
  • 3 Gegevens van het project
  • 4 Voorbeeld
  • 5 Einde
Soort vereniging