Groepsaankoop groene stroom

Wil jij snel en eenvoudig geld uitsparen? Doe dan mee met de groepsaankoop 100% groene stroom en aardgas van Provincie West-Vlaanderen. Zo bespaar je een mooi bedrag op je energiefactuur én draag je je steentje bij voor een beter milieu. Een win-winsituatie, toch?

Hoe gaat zo’n groepsaankoop in zijn werk?

Door een groot aantal deelnemers samen te brengen, kunnen we met een energieleverancier een contract afsluiten dat goedkoper is dan de meeste standaardcontracten. Hiervoor organiseren we een veiling tussen energieleveranciers. De leverancier die ons het scherpste tarief kan voorleggen, is de winnaar van de veiling. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting zal zijn. Sluit je dus zeker aan, want samen staan we sterker!

Volledig vrijblijvend

Ben je overtuigd? Schrijf dan vanaf 1 december in! Dat kan tot en met 7 februari 2018. Op 8 februari 2018 is er een veiling en kunnen de leveranciers hun beste bod doen. Daarna krijg je een voorstel op maat met een duidelijk zicht op je mogelijke besparing. Je beslist daarna pas of je het aanbod aantrekkelijk genoeg vindt. Ga je in op het voorstel? Dan brengen wij de overstap voor jou in orde.

Neem ook dit jaar opnieuw deel

Let op: Als je hebt deelgenomen aan een vorige groepsaankoop van de Provincie, ben je niet automatisch opnieuw ingeschreven. Schrijf je zeker opnieuw in om een jaar lang te profiteren van lage tarieven.

 

Meer info en inschrijven

 

Sint-Maartensplein 16
8940 Wervik
Loket Premies 056 95 21 80 - Loket Vergunningen 056 95 21 60
nu gesloten
09:00 - 12:00
Alles weergeven