Bebloemingswedstrijd

Elk jaar organiseert de stad Wervik een bebloemingswedstrijd. Wie zijn voortuin of voorgevel het knapst aankleedt met groen en bloemen valt in de prijzen!

Er zijn vier categorieën

  • gevelbebloeming particulieren 
  • voortuinbebloeming particulieren 
  • voorgevel- en voortuinbebloeming voor handelaars
  • erfverfraaiing voor landbouwers

Let op: je kan je maar voor één categorie inschrijven. 

Prijzenpot

Per categorie worden drie prijzen uitgereikt. 

eerste prijswaardebon van 50 euro
tweede prijswaardebon van 40 euro
derde prijswaardebon van 30 euro

Je kan de waardebonnen besteden bij deelnemende lokale handelaars. Elke deelnemer wordt uitgenodigd voor de prijsuitreiking in het stadhuis. Elke deelnemer die naar de prijsuitreiking komt krijgt een attentie die kan bijdragen tot het opfleuren van de stad.

Deelnemen

Inschrijven is verplicht. Vul het inschrijvingsformulier in en bezorg het aan de groendienst in het stadhuis of geef het af in de bibliotheek van Geluwe. De uiterste inschrijvingsdatum is vrijdag 6 juli 2018.

Download hier het reglement en inschrijvingsformulier  of   vul het inschrijvingformulier online in

Jury

De jury bestaat uit onafhankelijke deskundigen.  Zij maken tijdens de zomer een rondrit door de stad en geven punten aan de gevel- en voortuinbeplanting van de deelnemers. De jury neemt van elke gevel of voortuin ook minimum 1 foto. Die zal tijdens de prijsuitreiking gebruikt worden. De stad kan de foto's ook gebruiken om promotie te voeren voor de wedstrijd. Over betwisting beslist de jury. De beslissing van de jury is onherroepelijk.

 

Sint-Maartensplein 16
8940
Wervik
056 95 20 03
nu gesloten
Meer
Alles weergeven