Coronamaatregelen voorstellingen GC Forum

Gepubliceerd op Maandag 24 augustus 2020

Ticketverkoop

De ticketverkoop zal dit seizoen anders verlopen omwille van de veiligheidsafstand die tussen elke bubbel gehanteerd dient te worden. Om dit alles vlot te laten verlopen zal het niet mogelijk zijn je zitje te kiezen. Via onze webshop zal je kunnen inschrijven op de wachtlijst voor elke voorstelling. Onze medewerkers zullen dan manueel elke bubbel bezoekers een plaatsje geven om zo de veiligheidsafstand te bewaren. Hiervan krijg je een bevestiging met een ticket (waarop dan wel je stoelnummer zal staan) en een factuur. We willen vragen om maximaal online je tickets te boeken. Voor wie dit moeilijk is, kan ook telefonisch gereserveerd worden.

Op het moment van de voorstelling

  • Ook de ticketcontrole aan de inkom zal anders verlopen. De tickets zullen gecontroleerd worden aan de kassa in plaats van aan de zaaldeuren. Op die manier kunnen onze medewerkers beter beschermd worden. Om alles vlot te laten verlopen willen we aandringen om je tickets op voorhand aan te kopen om lange rijen te vermijden. De foyer zal ook pas open gaan op het moment dat de zaaldeuren openen. De voordeur blijft dus gesloten tot 20 minuten voor de start van de voorstelling.
  • Omwille van de beperkte beschikbare ruimte in onze foyer, zal de bar niet open zijn.
  • Om drukte te vermijden zal de vestiaire niet beschikbaar zijn. Doordat in de zaal voldoende lege stoelen, zijn, kun je gerust je jas kwijt op de lege stoel naast je bubbel.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht vanaf 12 jaar.
  • Er is een éénrichtingsverkeer van toepassing in het gebouw. Gelieve de aangeduide looprichting te volgen.

 

Verder vragen we uiteraard rekening te houden met de gekende maatregelen. Onder meer de afstand bewaren, niet komen bij ziekte,…

Gezien de maatregelen geregeld bijgestuurd worden vragen wij zeker onze website in de gaten te houden.

Het wordt voor zowel artiesten, zaalmedewerkers als bezoekers wat aanpassen, maar we zijn ervan overtuigd dat we jullie een fijne cultuurbeleving zullen kunnen aanbieden en hopen jullie opnieuw te kunnen verwelkomen.