The Great Belgian Songbook - Monuments

  • Concert

The Great Belgian Songbook, “it’s all in the name”, Jo Hermans en de zijnen maken van onze Belgische songs uit het collectieve geheugen een muzikaal feest! Maar voor het eerst in hun bestaan komen er nu ook eigen nummers uit. Jo Hermans en David Thomaere schrijven samen deze nieuwe “Belgian” songs en zetten hun nu al herkenbare sound verder in deze composities. Zo brachten ze ondertussen al een single Waffles uit (veel Belgischer kan de titel alvast niet klinken!) en zijn er nog heel wat meer tracks in de maak met titels die tot onze Belgische verbeelding spreken.

We hebben best wel wat monumenten in onze muziekgeschiedenis, en laat die nu uitgevoerd worden door een band waarvan zo goed als álle leden al meer dan 10 seizoenen, bij het tv-programma Liefde voor Muziek, deze tracks al onder handen namen, grotere kenners van ons muzikaal DNA zijn er niet om dit uit te voeren! Aan u de keuze dus om op uw stoel te blijven zitten, lichtjes mee te bewegen en op zoek te gaan in die grijze cellen naar de titel of uitvoerder van de song, of gewoon de remmen los te gooien en recht te springen om mee te feesten.

Laat Jo Hermans en zijn topmuzikanten u meenemen op een reis door Belpop-land, leer Stromae, maar even goed Balthazar of Gabriel Rios opnieuw kennen in hun Great Belgian Songbook-versie, maar even goed hun eigen aanstekelijke oorwurmen op u loslaten, want met al dit muzikaal talent samen op het podium in combinatie met ons nationaal muzikaal erfgoed is vuurwerk gegarandeerd!

Wanneer

tot

Locatie

OC De Stekke
Sint-Maartensplein 12
8560 Moorsele

Price

Basistarief: € 20
-26 jaar: € 18

Reservaties

Organisatie

CC Wevelgem
The Great Belgian Songbook - Monuments

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?