Mooneye (solo) - Theatertour

  • Concert

“Dit ligt heel dicht bij wie ik ben”, zei Libberecht bij de release van Come With Me And Hide, een plaat waarmee hij terug naar de essentie van de band wilde: intimiteit vanuit een akoestische basis. Intimiteit die in de fluweelzachte setting van een theaterzaal nog meer tot zijn recht zal komen, en de innemende en openhartige teksten nog meer op de voorgrond laat treden. Vlij je neer in het zachte velours van een theaterstoel en begin 2025 met een hartverwarmend optreden.

  

Met hun tweede langspeler Come With Me And Hide heeft Mooneye zich het afgelopen jaar nog dieper in de harten van liefhebbers van gloedvolle indierock genesteld. De clubtour in België, Nederland en Duitsland was een succes en de zomerfestivals laten het brede publiek proeven van Mooneye’s kenmerkende straffe liveperformance.

Wie de band van een andere kant aan het werk wil zien, zit in het voorjaar van 2025 goed in een knusse theaterstoel, want frontman Michiel Libberecht maakt zich op voor een tour langs sfeervolle theaterzalen in België, met uitgepuurde en intieme versies van hits als Fix The Heater, Thinking About Leaving, Lover To Stranger en Branches.

Wanneer

tot

Locatie

OC De Stekke
Sint-Maartensplein 12
8560 Moorsele

Price

Basistarief: € 17
-26 jaar: € 15

Reservaties

Organisatie

CC Wevelgem
Mooneye (solo) - Theatertour

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?