Herman Verbruggen - KRAM

  • Theatervoorstelling
  • Humor en comedy

Eindelijk! Het werd tijd! Herman Verbruggen komt volgend najaar met een volwaardige en - wat had u gedacht - bijzonder geestige zaalshow. En wat voor één!


Hij koppelt het intrigerende en boeiende verhaal van FC De Kampioenen aan het dagdagelijkse leven en vraagt zich af hoe het hem en het publiek zou vergaan zijn mocht hij in een ander beroep terecht zijn gekomen.


De rode draad doorheen de voorstelling (daar kunnen en willen we echt niet onderuit) is het unieke verhaal van FC De Kampioenen. Geestige anekdotes , nooit onthulde geheimen en verrassende weetjes over de langstlopende en meest succesvolle sitcom van Vlaanderen.


Zonder vierde wand, in volle interactie met de zaal krijgt het publiek de kans om al zijn hangende en prangende vragen te stellen aan de man die in 33 jaar van acteur promoveerde tot dé grootste en bekendste tv-kluns van Vlaanderen.


Maar het had ook anders kunnen lopen. Bij hem en - nu wordt het pas echt interessant - bij iedereen in de zaal... Herman heeft niet stilgestaan de laatste 40 jaar: een creatief bedrijf geleid, accordeonles gevolgd, biotechniek gestudeerd, straattheater gespeeld, scoutsleider en verkoper geweest. Maar die ene rol in FCDK heeft hem bekendheid en populariteit gegeven. Wat als hij met iets anders bekend zou zijn geworden? En wat als blijkt dat de helft van de zaal eigenlijk vol onontgonnen talenten zit...?

Wanneer

tot

Locatie

GC Gilwe
Wervikstraat 39
8940 Wervik

Price

Basistarief: € 25

Reservaties

Organisatie

Dienst Vrije Tijd Wervik
Herman Verbruggen - KRAM

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?