Guido Belcanto - Tedere Baldadigheden

  • Concert

Tedere Baldadigheden, zo heet het nieuwe album dat zal verschijnen in september 2024.
Een terugblik van een gelauwerd zanger die met weemoed en humor terugkijkt op de vele ondeugende avonturen die zijn leven tekenden. De liefde overheerst, maar ook de tragiek en tristesse laten hun sporen na bij Belcanto zelf en de gelittekende zielen van de vele kleurrijke personages die in zijn songs tot leven komen.

Hij creëert met zijn songs al meer dan 40 jaar een volstrekt eigen universum waarin het goed vertoeven is. Een warme, herkenbare thuis voor iedereen, jong of oud, arm of rijk, winnaar of verliezer. Een thuis ook, meesterlijk op een podium gebracht waarbij het publiek zonder gêne zichzelf mag zijn, het geluk mag prijzen, de geleden schade mag opmeten, de tranen mag laten vloeien en de lach mag laten klinken.

Met een indrukwekkende catalogus van zo’n 300 liederen is Guido Belcanto een van de boegbeelden van het Vlaamse lied. Een volstrekt authentiek fenomeen dat nog steeds de zalen laat vollopen met hartverwarmend intense optredens. Tijdens deze tournee wordt hij ondersteund door zijn band Het Broederschap: Lieven De Maesschalk, Andries Boone, Maarten Moesen, Nicolas Rombouts, Geert Hellings.

Wanneer

tot

Locatie

CC Guldenberg
Acaciastraat 1
8560 Wevelgem

Price

Basistarief: € 24
-26 jaar: € 22

Reservaties

Organisatie

CC Wevelgem
Guido Belcanto - Tedere Baldadigheden

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?