Gili - Raar, hé?!

  • Theatervoorstelling
  • Humor en comedy

Mentalisme, humor, wetenschap, illusionisme, buikspreken,... maar ook fijne leugens en eerlijk boerenbedrog: Wie al eens naar comedian-mentalist Gili is gaan kijken weet dat deze man niet voor één stiel te vangen is. 


Zijn shows zijn als het ware een symfonie van al deze elementen, en het publiek laat zich met plezier meeslepen. De negende zaalshow van Gili, ‘Raar, hè?!’, gaat een speciale worden. Want na 40 jaar carrière merkte hij dat er veel publiek komt dat hem enkel kent van televisie en dat terwijl zijn acts in de loop der jaren steeds meer werden uitgepuurd. Daarom gooit Gili nu de beste en geestigste elementen uit al zijn voorgaande shows bijeen, tot een ultieme favoriete show. 


Wie nu denkt dat dit louter een ‘best of’ zal worden, laat het voorspellen best aan de meester over: er zullen ook nieuwe acts zijn, uiteraard. En naar goede gewoonte wordt hier en daar ook een tip van de sluier gelicht, maar hou het stil. Eén ding hebben alle acts gemeen, op het einde denk je altijd: “Raar, hè?!”

Wanneer

tot

Locatie

GC Forum
Speiestraat 16
8940 Wervik

Price

Basistarief: € 20

Reservaties

Organisatie

Dienst Vrije Tijd Wervik
Gili - Raar, hé?!

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?