Afhaalpakket bibliotheek

Voor wie nood heeft aan lees-, luister-, en kijkvoer in tijden van corona organiseert de bibliotheek van Geluwe uitzonderlijk een afhaalservice voor pakketten in de bib van Geluwe. We kunnen deze service alleen aanbieden aan wie al lid is van de bib, we maken geen nieuwe lidmaatschappen aan. Een pakket bestaat uit max. 5 materialen. Wil je materialen terugbrengen? Dat kan enkel via de brievenbus aan de voorzijde van de bibliotheek. Kom je liever niet naar de bib? Maak je dan geen zorgen over de leentermijn: Indien de maatregelen nog verlengd worden, zal de terugbrengdatum van je geleende materialen ook aangepast worden.

Vanaf volgende week woensdag 27 mei gaat de bib in Wervik terug open. De afhaalservice in Wervik stopt op 25 mei. In ons filiaal in Geluwe wordt vanaf 27 mei gestart met een afhaalservice. De afhaalservice in Geluwe gaat door op woensdag van 14-19 uur en vrijdag van 16 -19 uur.
 

PROBLEMEN MET DIT FORMULIER?
Onze bib kan iedere werkdag opgebeld worden op tel. 056 95 24 00 van 9 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur of gecontacteerd worden via bibliotheek@wervik.be

  • 1 Huidige: Aanvraag pakket
  • 2 Ik stel zelf mijn pakket samen
  • 3 De bib stelt mijn pakket samen
  • 4 Gegevens
  • 5 Einde
Kies zelf je pakket of laat je je verrassen door de bib