AFGELAST - 3 honden

Gepubliceerd op maandag 01 juni 2020
20 februari 202121 februari 2021

Deze voorstelling is afgelast en zal verzet worden naar volgend seizoen. Mensen die reeds tickets hebben zullen persoonlijk worden gecontacteerd.

3 honden

 

Gewezen priester Hubert Hulot heeft met steun van het bisdom een kasteelhoeve omgevormd tot een retraitehuis. In ‘Rustpunt’ kunnen pechvogels van het leven terug op adem komen.

De dagelijkse beslommeringen laat Hubert volledig over aan zijn trouwe coördinator Thomas Tielemans. Thomas zet zich vol overtuiging in voor het welzijn van de residenten maar hij maakt zich zorgen omdat het retraitehuis de laatste jaren verlieslatend is. Hubert wil dit oplossen door uit te breiden naar een groot luxueus hotel. Het geld hiervoor denkt de directeur opnieuw te vinden bij de bisschop. 

Net dan krijgen ze Bjorn Dedonder over de vloer. De nieuwe afgevaardigd bestuurder van het bisdom komt de boekhouding onder de loep nemen en de rust in ‘Rustpunt’ raakt stilaan zoek. Zeker wanneer een jonge aanbidster op ‘de chat’ de gemoederen helemaal laat verhitten…

‘Drie Honden’, een week uit het leven van drie mannen die trekken en sleuren om hun persoonlijke dromen en idealen te realiseren!

Spel: Rik Alliet, Carlos Dewulf en Jan Bulkaen
Scenario: Willy Van Gestel in samenwerking en naar een idee van Carlos Dewulf, Jan Bulckaen en Rik Alliet.

Deze voorstelling is een organisatie van de spelers ism samenwerking met GC Forum.


Tickets: € 10
Datum: zaterdag 20 februari 2021 om 20u en zondag 21 februari 2021 om 17u
Plaats: GC Forum, Speiestraat 16, Wervik